Kültür Sanat Çubuk Köpek ve arkadaşları pizza peşinde

Çubuk Köpek ve arkadaşları pizza peşinde

17.03.2015 - 10:31 | Son Güncellenme:

Çubuk Köpek hayranlarına müjde! Çubuk Köpek yeni kitabında bu kez pizzaların peşine düşüyor ve tüm komikliğiyle okuyucuları kahkahalara boğuyor.

Çubuk Köpek ve arkadaşları pizza peşinde

Serinin üçüncü kitabı “Çubuk Köpek Pizza Peşinde” yine gülünç çizimleri ve eğlenceli hikayesiyle çocuklara okuma ve hayvan sevgisini bir arada aşılıyor.

Çubuk Köpek ve onun çılgın arkadaşları yeni bir lezzet keşfeder. Bu, şimdiye kadar yedikleri hamburger ve sosisliden çok daha lezzetli. Bir pizza! Kendi pizzalarından bir dilim yiyene kadar mutlu olmayacakları kesin. Ama bu, kolay olmayacak tabii ki. Kurtarmaları gereken bir kedi yavrusu, yapmaları gereken bir plan ve çözmeleri gereken bir karmaşa var.

Hem çizimleri hem öyküsü komik
Yazar ve çizer Tom Watson’ın çocuklar için yarattığı “Çubuk Köpek” serisinin üçüncü kitabı “Çubuk Köpek Pizza Peşinde” yine Pena Yayınevi etiketiyle raflarda. Önceki maceralarda hamburger ve sosis peşinde komik maceralar yaşayan obur kahramanlarımız bu kez de pizzayı keşfediyor. İlk iki kitaptaki basit çizimlerle komik bir öykü anlatma formülü bu kitapta da devam ediyor. Sevimli karakterler, kahkaha attıran diyaloglar ve saçma planlar Çubuk Köpek maceralarının vazgeçilmezleri.

Küçük okurlar bu seriye hayran
Hem küçükleri hem büyükleri kendine hayran bırakan “Çubuk Köpek” kitapları, çocuklara okuma alışkanlığı kazandırırken hayvan sevgisini de aşılıyor. Basıldığı ülkelerde, kitaplara karşı önyargıyla yaklaşan çocuklara karşı ebeveynler ve öğretmenlerin en sadık dostu “Çubuk Köpek” kitapları oluyor.
Pena Yayınevi’nden çıkan serinin ilk iki kitabı “Çubuk Köpek” ve “Çubuk Köpek Sosis Peşinde”nin ardından “Çubuk Köpek Pizza Peşinde” küçük okurlara eğlenceli bir okuma vaat ediyor. Ama dikkat! Okuduktan sonra canınız pizza çekebilir.

Eser Adı : Çubuk Köpek Pizza Peşinde
Yazar Adı : Tom Watson
Çeviren : Uğur Mehter
Orijinal Adı : Stick Dog Chases a Pizza
Türü : Çocuk Grafik Roman
Sayfa Sayısı : 208
Etiket Fiyatı : 19,50 TL
Yayınevi : PENA Yayınları