Kültür Sanat Doğu Ekspresinde Cinayet filminin devamı geliyor

Doğu Ekspresinde Cinayet filminin devamı geliyor

23.11.2017 - 08:23 | Son Güncellenme:

Şu sıralar gösterimde olan Doğu Ekspresinde Cinayet filminin devamı geliyor. Yapımcılar Nil'de Ölüm filmi için hazırlıklara başladı.

Doğu Ekspresinde Cinayet filminin devamı geliyor

Doğu Ekspresinde Cinayet filminin devamı geliyor. 10 Kasım'da Türkiye'de de gösterime giren Doğu Ekspresinde Cinayet filminin devamı için hazırlıklar başladı. Agatha Christie'nin aynı adlı romanından uyarlanan filmin ardından, yine Christie'nin hikayenin devamı olarak nitelendirilebilecek Nil'de Ölüm adlı eseri beyazperdeye taşınıyor.

Haberin Devamı

Film hakkında şu anda birçok bilgi sır konumunda. Filmin çekimlere başlangıç tarihi, gösterim tarihi, oyuncu kadrosu ve mekanlar gibi konular sırrını koruyor. Doğu Ekspresinde Cinayet filmini hem yöneten hem de başrolünde yer alan Kenneth Branagh'ın bu filmde de yönetmen koltuğunda olması bekleniyor.

Agatha Christie'nin dedektif karakteri Hercule Poirot'yu canlandıran Kenneth Branagh, Nil'de Ölüm filminde de aynı rolde karşımıza çıkması muhtemel. Agatha Christie'nin 1937 yılında kaleme aldığı Nil'de Ölüm, 1978 yılında da beyazperdeye uyarlanmış, Hercule Poirot karakterini Peter Ustinov canlandırmıştı.