Kültür Sanat En çok satan kitap ‘Masumiyet Müzesi’

En çok satan kitap ‘Masumiyet Müzesi’

07.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Çevrimiçi satış platformları kitapseverlerin artık yeni adreslerinden biri. Kitap satış portallarının yanında artık çok sayıda çevrimiçi moda kanallarında da kitap satışları gerçekleşiyor.

En çok satan kitap ‘Masumiyet Müzesi’

Farklı kategorilerde binlerce kitabı milyonlarca müşterisi ile buluşturan Trendyol da bu adreslerden biri. Hemen her kategoride kitabı bulmak mümkün. Trendyol,  27 Mart- 2 Nisan Kütüphane Haftası’na özel olarak 2023’ün ilk çeyreğinde kitapseverler tarafından en çok ilgi gören kategorileri ve çok satan kitapları açıkladı. 

Haberin Devamı

Okuyucuların en çok ilgi gösterdiği kitap kategorisi ‘Roman’ olurken romanı ‘Aktivite ve Eğitici Kitaplar’ kategorisi izledi. Roman kategorisinin en çok satan kitabı ise Orhan Pamuk imzasını taşıyan “Masumiyet Müzesi” oldu. Okuyucu- ların dünya klasiklerine ilgisi de büyük... Bu kategoride en çok satan kitap Rus yazar Dostoyevski’nin unutulmaz eseri “Suç ve Ceza” olurken, onu Rus edebiyatının bir diğer klasiği “Anna Karenina” ile George Orwell’in “Hayvan Çiftliği” izledi. Çocuk kitapları kategorisinde en çok “Kiraz Ağacı ile “Aramızdaki Mesafe”ye ilgi gösterilirken, ikinci sırada “Çocuk, Köstebek, Tilki ve At” yer aldı. Şiir kategorisinde ise en çok satılan kitap “Bu Defa Prenses Kendini Kurtarıyor” oldu. Onu “Süt ve Bal” ve “Lavinia” takip etti.