Kültür Sanat Hadi hep ‘Barabar’ söyleyelim!

Hadi hep ‘Barabar’ söyleyelim!

07.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

İş Sanat, baharı coşkuyla karşılamaya hazırlanıyor. Nisan programının açılışını Taner Ölmez’in solisti olduğu ve basgitarda usta oyuncu Serkan Keskin’in yer aldığı Barabar grubu 5 Nisan saat 20.30’da “Hep Barabar” konseriyle yapacak.

Hadi hep ‘Barabar’ söyleyelim

“Feridem”, “Lingo Lingo” gibi sevilen türküleri özgün bir yorumla seslendiren Barabar’ın sahnesine bu konserde bir başka usta oyuncu Demet Evgar konuk olacak. Barabar grubunda Ölmez ve Keskin’in yanı sıra müzisyenler Caner Malkoç, Cihan Tanrıverdi, Fırat İkisivri, Özgür Taş, Serkan Polat ve Sibel Altan yer alıyor.

Haberin Devamı

Millî Reasürans Oda Orkestrası’nın “Anadolu Rock-Bukalemun” konseri İş Sanat programının bir başka sürprizi. Orkestra şefliğini Hakan Şensoy’un üstlendiği konserde Erçağ (viyolonsel), Nurkan Renda (lead gitar), Uğur Gülbaharlı (tuşlu çalgılar), Levent Candaş (basgitar), Emre Günay (davul) sahne alacak. Bukalemun projesinin 14 Mayıs saat 20.30’da gerçekleştireceği konserde Çağ Erçağ’ın kusursuz yorumculuğu, Nurkan Renda’nın Rock müziğinin tüm ögelerine sahip derin bilgi birikimi ve Hakan Şensoy’un sıra dışı kompozisyon yaklaşımıyla buluşacak. Tüm etkinlikler İş Kuleleri Salonu’nda düzenlenecek.