Kültür Sanat Konuya Fransız, Kerem’i unutmadı

Konuya Fransız, Kerem’i unutmadı

24.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Konuya Fransız, “Sarı” adlı albümüyle sevenlerini duygusal bir yolculuğa çıkmaya davet ediyor. 2014 yılında Erdem Türk ile İlkay Dağ tarafından kurulan ve aynı yıl Kerem Sarı’nın da dahil olmasıyla müzikseverlerin kalbini kazanan Konuya Fransız, yeni albümlerini 2016 yılında bir konser dönüşü hayatını kaybeden Sarı’ya adıyor.

Konuya Fransız, Kerem’i unutmadı

Grup albümü Instagram hesapları üzerinden şu sözlerle duyurdu: “Kerem ile çıktığımız yolun ulaşacağı daha çok yer, daha çok kişi var. Yıllar önce bu albümü bir gün yapacağımıza dair kendimize söz vermiştik. O gün geldi. Albümde Kerem kendi sesiyle de yanımızda. Hiç unutulmayacaksın Kerem.” 

Haberin Devamı

“Hayallerimi Eledim”, “Anasonlar”, “Pencereler”, “Aslı Yok”, “Hiç Sanmıyorum”, “Ait Oldum Böylelikle”, “Bağıran” ve “Ona Kısa Bir Not” adında sekiz şarkıdan oluşan albümde Konuya Fransız’ın özgün tarzı ve Kerem Sarı’nın unutulmaz sesi müzikseverleri hüznün sınırlarında dolaştırıyor. “Sarı”, Konuya Fransız’ın müzikal yolculuğuna anlamlı bir katkı sunarken Kerem Sarı’nın anısını da yaşatıyor. Kazanın ardından kariyerine bir yıl ara veren grup geri dönüşlerini “Sensiz geçen buruk bir seneyi tamamladık. Bugün eğer devam ediyorsak her şey senin o güzel kalbin içindir canım dostum. Birlikte kurduğumuz hayalleri, yarım kalan ne varsa tamamlayacağız ve elbet bir gün yeniden bir arada olacağız. Biz var oldukça her sokak sana çıkacak...” sözleriyle duyurmuştu.