Kültür Sanat Mary Jane'den yeni tekli

Mary Jane'den yeni tekli

06.10.2020 - 10:44 | Son Güncellenme:

Mary Jane grubunun 2. Teklisi ‘Çiçekler Açar’ dinleyicileriyle buluştu. Akustik cover çalışmalarıyla dikkatleri üzerine toplayan Mary Jane grubu ilk teklisi olan ‘Seni Arıyorum’ ile beğenileri üzerine toplamayı başardı. Şimdi de ‘Çiçekler Açar’ ile ivmesine ivme katmak için yola çıkan grup hız kesmeden 3. Şarkılarını da dinleyicilerle buluşturmak için hazırlıklarına başladı.

Mary Janeden yeni tekli

İkinci teklileri ‘Çiçekler Açar’ için uzun soluklu bir çalışma yaptıklarını söyleyen grubun solisti Begüm Yiğit; ‘inanırsanız sonbaharda da çiçekler açar biz yapılmamışın ve farklılıkların peşindeyiz.’ ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

 ‘Çiçekler Açar’ şarkısının sözlerini grup üyelerinin hepsinin katkısıyla yazıldığını söyleyen grubun gitaristi Arda Atılgan; şarkıların yazımında, düzenlenmesinde ve klip senaryosunda kolektif bir enerjinin başarıyı getirdiğini ifade etti.

 Grubun davulcusu Ömer Yiğit Ünal ise yeni şarkılarını şöyle tanımladı; ‘’Çocukken okuduğum Küçük Prens kitabında ‘Çiçekler açar elbet, mühim olan beklemektir.’ Sözü yıllarca aklımın köşesinde kalmıştı. Şimdi o çiçeklerin açtığını görmek beni çok mutlu ediyor.’’

 Mary Jane Music Production etiketi ve N Creative işbirliğiyle YouTube ve tüm dijital platformlarda yayınlanan ‘Çiçekler Açar’ın yönetmenliğini ve yayıncılığını ise Mehmet Ali Öksüz üstlendi. ‘İlk’lerin ve ‘En’lerin her zaman duyguları beslediğini söyleyen Mehmet Ali Öksüz ‘‘ilk olmakta, en olmakta zordur. ‘İlk’ olanı ‘en’ yapabilmek daha zordur. En kreatif işler her zaman ilk fikre inanmakla başlar. ‘İlk’ yönetmenlik tecrübelerimi ‘en’ sevdiğim insanlarla yaşıyorum.’’ ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

 Şarkının klibine tuvali ve fırçasıyla eşlik eden başarılı Ressam Ali Saylam’ın çizimi ise şarkının kapağına renk kattı. Klipte yer alan dansçı Betül Malçok ise sergilediği başarılı performansı ile göz doldurdu.