Kültür Sanat Rock Off Festival geri dönüyor!

Rock Off Festival geri dönüyor!

18.05.2022 - 12:56 | Son Güncellenme:

Sonuncusu 2019 yılında gerçekleştirilen ve bugüne kadar Rock Off Festival, 2 yıl aradan sonra 30 Temmuz 2022’de geri dönüyor. Megadeth'ten Korn'a, My Dying Bride'dan Stratovarius'a kadar pek çok ismi ağırlayan festivalin bu yılki konuklarından ikisi açıklandı.

Rock Off Festival geri dönüyor

Önceki yıllarda Megadeth, Korn, Gojira, HIM, Amon Amarth, Apocalyptica, Stratovarius, Behemoth, Haggard, My Dying Bride, Pentagram ve Murder King gibi birçok yerli ve yabancı grubun sahne aldığı +1 Sunar: Rock Off Festival, bu sene 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü Parkorman’da gerçekleşecek.

Haberin Devamı

İmza seansları, söyleşiler ve gün boyu metal müziğin hüküm süreceği festivalin açıklanan ilk iki grubu Kreator ve The Halo Effect.

10 Haziran 2022 tarihinde çıkaracakları Hate Über Alles albümünden yayınladıkları son teklilerle tüm otoritelerden büyük övgüler alan, Alman Thrash Metal devi Kreator yeni albümü çıkışından hemen sonra 30 Temmuz 2022'da +1 Sunar Rock Off Festival kapsamında Türk hayranları ile buluşacak.

In Flames'in kurucularından Jesper Stromblad ve Dark Tranquillity'nin kurucusu Mikael Stanne'yi kadrosunda bulunduran süper grup The Halo Effect, şimdiye kadar yayınladıkları 3 tekli ile özellikle In Flames hayranlarından tam not aldı.

Türkiye'de ilk defa konser verecek olan The Halo Effect, bu yaz gerçekleşecek tüm metal festivallerinin en çok merak edilen ve beklenen gruplarından biri.