Kültür Sanat Sanatın ışığında 'İZEV Farkındalık Akşamı'

Sanatın ışığında 'İZEV Farkındalık Akşamı'

09.06.2022 - 11:44 | Son Güncellenme:

Özel gereksinimli bireylerin toplumun her alanında aktif olarak görev almaları amacıyla tam 32 yıldır farkındalık yaratmak için çalışan İstanbul Zihinsel Engelliler için Eğitim ve Dayanışma Vakfı (İZEV), 15 Haziran’da kapılarını "Sanat ve Biz" başlığı altında farkındalık akşamıyla aralıyor.

Sanatın ışığında İZEV Farkındalık Akşamı

Ses getiren etkinlik ve projeleriyle bir ilke imza atarak sosyal farkındalık alanında dünya çapında birçok ödül alan İZEV, Avusturya Kültür Ofisi ile ortak düzenlenen kültür ve sanat akşamında uluslararası alanda 24 ödüle sahip olan “Sanat ve Biz” sergisi ile davetlilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Sergiye, imza attıkları şarkılar ve sahne performansları ile hem yurt içi hem de yurt dışında yeni bir model olan İZEV’in başarılı müzik grubu “Fark Band” sevilen parçaları ile eşlik edecek. Farkındalık akşamının devamında ise İZEV Uluslararası Gençlik Temsilcisi Tan Aytıs’ın kendi gözlemleriyle Avusturya'yı anlattığı "Tan'ın Gözünden Avusturya" kısa film gösterimi gerçekleşecek. İş ve sanat dünyasından önemli isimlerin ağırlanacağı özel gecenin sunuculuğunu ise seslendirme sanatçısı Birtanem Candaner üstlenecek.

Sanatın ışığında İZEV Farkındalık Akşamı

'Down Sendromlu Mona Lisa' açık artırmada

“Sanat ve Biz” sergisi ile fark yaratan İZEV Farkındalık Akşamı’nda 'Down Sendromlu Mona Lisa' eserinin imzalı tek nüshası da mini müzayedeyle açık artırmada konuklara sunulacak.

Yazarlar