Kültür Sanat Şehirde yaz coşkusu

Şehirde yaz coşkusu

07.08.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

İstanbul Festivali sizleri eğlenmeye çağırıyor! 23 Temmuz’da Kenan Doğulu’nun açılışını yaptığı festival hız kesmeden devam ediyor.

Şehirde yaz coşkusu

Bu akşam Türk Pop’unun sevilen ismi Simge Sağın’ın ve ‘90’lar denilince akla gelen Yaşar; yarın akşam “Bilmem mi?” parçasıyla sükse yaratan Sefo; 9 Ağustos’ta muhteşem besteleriyle Yıldız Tilbe; 10 Ağustos’ta güçlü sesiyle Sertab Erener; 11 Ağustos’ta genç şarkıcı Güneş; 12 Ağustos’ta Türk Pop’unun en gözde şarkıcılarından Gülşen; 13 Ağustos’ta ‘90’ların unutulmayan şarkılarıyla Burak Kut, Eda Özülkü, Erdal Çelik, Ferda Anıl Yarkın, Jale, Metin Özülkü, Reyhan Karaca, Sibel Alaş, Ümit Sayın ve Yonca Evcimik; festivalin son günü olan 14 Ağustos’ta ise klasikleşen şarkılarıyla akıllara kazınan Nükhet Duru ve hızla yükselen genç yetenek Sena Şener sahne alacak.

Haberin Devamı

Yenikapı Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilen ve 14 Ağustos’a kadar devam eden festival boyunca sürecek müzik şöleninin yanı sıra “Gösteriler”, “Çocuk Atölyeleri”, “E-Spor”, “Lezzetler” ve “Sanat” başlıklarıyla katılımcılar tiyatrodan müziğe; performans sanatlarından E-spor turnuvalarına ve özel şeflerin tariflerine; kukla atölyelerinden imza günlerine kadar pek çok aktiviteyle buluşuyor.