Kültür Sanat Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

09.01.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki zamanın hikayesi

BÜNYAMİN AYGÜN - Kuzeyin büyüleyici ışıkları DELİL GEYİK

Haberin Devamı

İzlanda yılın her mevsiminde nefes kesici manzaralar sunan ender ülkelerden biri. Ateş ve buzun mistik birlikteliğinin meyvesi olan adada muazzam buzullar, lav mağaraları, devasa şelaleler, güçlü volkanlar, uçsuz bucaksız plajlar, jeotermal havuzlar görmek mümkün. Delil Geyik’in siyah kumsala sahip Reynisfjara’da çektiği kuzey ışıkları, fotoğrafa böyle yansıyor.

Renkli pazar OZAN ARAS

Şimdiki zamanın hikayesi

Tayland’ın başkenti Bangkok’un birbirinden renkli sokaklarında kaybolmak isteyebilirsiniz. Bangkok’un ünlü gece pazarı olan Chatuchak ülkeye gelen her turistin ziyaret ettiği yerlerin başında geliyor. Ozan Aras’ın çektiği bu fotoğrafta gece pazarının renkli brandaları görülüyor.

Lavanta esintisi  GÜLŞEN GÜRSES

Kırklareli’nin tarlalarını mor renge boyayan lavantalar hem görüntüsü hem de kokusuyla büyülüyor. Gülşen Gürses’in çektiği fotoğraftan da adeta lavanta kokusu yayılıyor.

Haberin Devamı

Şimdiki zamanın hikayesi

Mavi saatler İBRAHİM ÖNER

Gündüz olduğu kadar gece de ışıkları ve ışıltısıyla kendisine hayran bırakan İstanbul, her noktasında bizlere unutulmaz manzaralar sunuyor. Galata Köprüsü’nde oturup Boğaz manzarasında sohbet edenler İbrahim Öner’in objektifine böyle takıldı.

Şimdiki zamanın hikayesi

Şaşkın SAADET KANDUR

Sincaplar, iri gözleri ve çevik hareketleriyle ünlüdürler. Zaman zaman insanların yaşam alanlarına da giren dostlarımızdan olan Alvin meraklı ve şaşkın bakışlarıyla Saadet Kandur’un objektifine poz veriyor.

Şimdiki zamanın hikayesi

www.milliyet.com.tr’ye gelenler

Önce çek sonra paylaş!

En güzel anılarınız artık Milliyet.com.tr’de. Yollayın, sizin de anılarınız yayınlansın!

FOTO yaz 6688’e gönder
Gelen mesaja tıkla l Fotoğrafını yükle

Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün’ün seçtiği fotoğraflarınız Milliyet Pazar, Milliyet.com.tr ve Milliyet Express uygulamasında yayınlansın...

Şimdiki zamanın hikayesi

Milliyet Sizden Gelenler fotoğraf paylaşım servisi ücretli bir hizmet olup tüm GSM operatörleri için her gönderilen mesaj başına tüm vergiler dahil 3,6 TL ücretlendirilmektedir.