Kültür Sanat Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

02.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki zamanın hikayesi

BÜNYAMİN AYGÜN 

Haberin Devamı

Phuket rüyası - SAADET KANDUR

Dünyanın turizm cenneti olarak bilinen Phuket Adası, ölmeden görülmesi gereken yerlerden sadece biri. Dinlenmenin ve huzurun tadını çıkaranlar olduğu kadar kanolarla gezinti yapan maceracıların da uğrak noktası olan ada, rüya gibi deneyimler sunuyor.

Şimdiki zamanın hikayesi

Yordun beni hayat - ENDER YÜKSEKER

Ne mümkün yaşarken yorulmamak… Mutluluk kadar acıların da olduğu dünyada bir kamyonun kasasında birkaç dakika soluklanmak, geçmişi ve geleceği düşünmek, bir mola vermek gerekiyor kimi zaman. Ender Yükseker’in fotoğrafına işte bu yorgun bakışlar yansımış.

Şimdiki zamanın hikayesi

Uykucu kedi - DENİZ DAVİDOĞLU

Şehrin tüm karmaşasına rağmen daima yapacak eğlenceli bir şey bulan kediler günümüze renk katıyorlar. Sahil kenarında denize karşı keyifle uyuyan bir kedi, uykusunda bile sevimliliğiyle içimizi ısıtıyor.

Haberin Devamı

Şimdiki zamanın hikayesi

Seyretmeye doyulmuyor - BANU NAZİKCAN

Masmavi gökyüzünün aydınlattığı şehir; tarihi, doğası ve ihtişamıyla büyülüyor. Ortaköy Camii ve Boğaz Köprüsü adeta fotoğrafçılara poz verirken gökyüzüyle buluşan masmavi sular fotoğrafa bambaşka bir anlam katıyor.

Şimdiki zamanın hikayesi

Güneşin vedası - SAVAŞ ÜNLÜ

Kalabalık bulutların arasındaki güneş her gün aynı saatlerde güne veda edercesine batıyor. Ancak bazı günler var ki kızıl güneşin vedası bir gökyüzü seremonisine dönüşüyor, tıpkı Savaş Ünlü’nün fotoğrafında olduğu gibi...

Şimdiki zamanın hikayesi