Kültür Sanat Şimdiki Zamanın Hikayesi

Şimdiki Zamanın Hikayesi

14.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Kartallar gökleri süsledi

Haberin Devamı

Konya’daki 3’üncü Ana Jet Üs Komutanlığı’nda Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından Uluslararası Anadolu Kartalı 2023 tatbikatı düzenlendi. Tatbikatta birbirinden farklı ülkelere ait savaş uçakları kabiliyetlerini gösterdi. Türk Hava Kuvvetleri’nin akrobasi timi Türk Yıldızları’nın yaptığı gösteriyle izleyicileri büyülediği anlar foto muhabiri Yavuz Özden’in objektifinden sayfamıza yansıdı.

Enkaz başında düğün

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ağır yıkıma yol açtığı Hatay’da hayat bir şekilde devam ediyor. Depremden sonra Hatay’daki 81. nikâh depremzede Cansu Adan ile Soner Kurt arasında kıyıldı. Defne Belediyesi Nikâh Salonu’nda gerçekleşen törenle dünya evine giren depremzede çiftin yıkılan binaların enkazlarını arkalarında bırakarak yeni bir hayata “Merhaba” dediği anlar Uğur Yıldırım’ın objektifine böyle yansıdı.

Haberin Devamı

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Antalya’da bahar

Kurak geçen bir kışın ardından yeşeren örtüsüyle bahar, kendini gösterdi. Türkiye’nin tatil cenneti Antalya’da çiçekler açtı, seyir tepeleri dolmaya başladı. Görenleri kendine hayran bırakan bu eşsiz manzarayı Saadet Kandur fotoğrafladı.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Marmara’nın incisi gün yüzüne çıktı

İstanbul’un önemli simgelerinden birisi olan Kız Kulesi, iki yıl süren restorasyondan sonra Sultan II. Mahmud dönemindeki orijinal hâline dönüştürüldü. Kız Kulesi, ay sonuna kadar ücretsiz olarak ziyaretçilerine kapılarını açık tutacak.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Renkli şenlik

Baharın müjdecisi olarak kabul edilen Hıdırellez’i, İstanbul’da yaşayanlar Yenikapı Etkinlik Alanı’nda kutladı. Özellikle çocuklar dans şovlarını, pandomim gösterilerini ilgiyle izledi. Günün en renkli ve baharı simgeleyen fotoğrafını ise Hakan Akgün çekti.

Şimdiki Zamanın Hikayesi