Kültür Sanat Şimdiki Zamanın Hikayesi

Şimdiki Zamanın Hikayesi

10.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Sonbahar havası - BEYHAN ORKUN

Haberin Devamı

Her mevsim başka güzel olan Gümbet Yaylası, sonbaharda kartpostallık görüntülerle karşımıza çıkıyor. Beyhan Orkun’un fotoğrafı yaylanın yeşil örtüsü, etrafını saran sis ve sakinliğiyle sonbaharın huzurunu en iyi şekilde yansıtıyor.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Adriyatik’in incisi - İSA DEMİRCAN

Adriyatik denizinin kıyısındaki Dubrovnik, sadeliği ve tarihiyle hayranlık uyandırıyor. Görkemli ve sanatsal yapıları, denizle kucaklaşan sokaklarıyla bir açık hava müzesini andıran şehri İsa Demircan fotoğrafladı.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Tapınaklar ülkesi - OZAN ARAS

Asya’nın en büyüleyici şehirlerinden olan Bangkok hem geleneksel hem modern yapısıyla dünyanın en çok turist ağırlayan noktlarından. Tapınakları, sarayları ve zengin kültürel mirasıyla dikkat çeken Tayland, görülmesi gereken yerlerin başında geliyor…

Haberin Devamı

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Karadeniz yeşili - ENDER YÜKSEKER

Karadeniz’in yemyeşil doğası ve sıcacık köy evleri her daim fotoğrafçıların sevdiği kadrajlardan olmuştur. Sayfamızın müdavim fotoğrafçılarından Ender Yükseker, bu kez çay tarlalarıyla bezeli huzurun portresini çıkarmış ortaya.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Şehrin özeti - MURAT KOCER

Dünyadaki en eşsiz güzelliklere sahip şehirlere örnek İstanbul, tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yaptı. Bir yanda tarihî eserleri, bir yanda şehrin sevimli simgesi martıların olduğu bu fotoğraf İstanbul’un tek karelik özeti…

Şimdiki Zamanın Hikayesi