Kültür Sanat Tuz Kral’a veda vakti geldi

Tuz Kral’a veda vakti geldi

05.02.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Cem Adrian; “Ben Seni Çok Sevdim”, “Sen Ağlama”, “Beni Affet Bu Gece”, “Tek Kişilik Aşk”, “Şeker Prens ve Tuz Kral”, “Kurtar Beni”, “Hala”, “Kalbim”, “Biz Senle”, “Şimdi Rahat Uyu” ve “Masalın Son Şarkısı”nın yer aldığı “Şeker Prens ve Tuz Kral” albümünün hikâyesini noktalıyor.

Tuz Kral’a veda vakti geldi

Adrian, yedinci albümü sayesinde tanıştığımız Tuz Kral’la yeni albümü “Tuz Kral’ın Yağmur Duası”nda vedalaşacağını duyurdu. Müzisyen albümü, sözü-müziği kendisine ait olan “Bu Gece Benimle Ölür Müsün” parçasıyla müjdeledi. Cuma günü müzikseverlerle buluşan şarkıda müzisyene, Perdenin Ardındakiler eşlik ediyor.

Haberin Devamı

Cem Adrian bir veda albümü olan “Tuz Kral’ın Yağmur Duası” için şunları söylüyor: “Bu albümü tüm kayıp çocuklara bir borç, kendim için bir görev, bitirilmez ise çok uzun bir masala haksızlık, o masalın tamamlanması gereken son eksik kalan parçası olarak görüyorum. Yaklaşık 10 yıldır bu albüm için yazıp kenara attığım, üzerinde çalıştığım, defalarca silinip baştan yazılan, asla toparlanamayan şarkılarla, sanki bile bile geciktirilmek istenen bir veda gibi… Erimekten korkmayan bir Tuz Kral’ın yağmura teslimi…”