Kültür Sanat VEYasin’in yeni şarkısı “Sardığımdan” yayımlandı

VEYasin’in yeni şarkısı “Sardığımdan” yayımlandı

26.03.2021 - 10:08 | Son Güncellenme:

VEYasin’in geçtiğimiz ocak ayında Netflix’te prömiyeryapan Taylan Biraderler’in son filmi Azizler’de yer alan “Sardığımdan”şarkısı, Kamp Records etiketiyle tüm dijital platformlarda yayımlandı!

VEYasin’in yeni şarkısı “Sardığımdan” yayımlandı

20 yıldan fazladır Mode XL ve Hey! Douglas başta olmak üzere pek çok projeyle sahne alan VEYasin, bu sefer ilk önce konserlerinde değil TV ekranlarında paylaştığı yeni şarkısı “Sardığımdan” ile karşımızda!

Haberin Devamı


Bugüne kadar her yeni şarkısını ilk defa konserindeki kalabalığa sunan VEYasin, bu sefer tüm müziklerini üstlendiği Taylan Biraderler’in Netflix üzerinden yayımlanan son filmi “Azizler” ile TV ekranlarından dinleyicilere ulaştı. Filmin 8 Ocak 2021’deki prömiyerinin ardından rap müzik dinleyicileri tarafından yoğun ilgi ile karşılanan “Sardığımdan”, bugün itibarıyla Kamp Records etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı. “Sardığımdan”, aynı zamandaVEYasin’in2021 yılında yayımlanacak yeni albümünün ilk single’ı oldu.


Twitch üzerinden gerçekleştirdiği yayınları “Sahne Benim” isimli bir rap müzik yarışmasına dönüştüren VEYasin, geçtiğimiz günlerde yarışmanın ilk sezonunu tamamladı. VEYasin, yeni single’ın ilk canlı performansını27 Mart Cumartesi akşamı yine kendi Twitch kanalı üzerinden verecek.