Kültür Sanat ‘Yüz Yılın Sanatı: Dijital Sanat Sergisi’ açıldı

‘Yüz Yılın Sanatı: Dijital Sanat Sergisi’ açıldı

24.11.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Sanat, tarih ve teknolojinin kesiştiği “Yüz Yılın Sanatı: Dijital Sanat Sergisi”, İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü Enerji Müzesi’nde ziyarete açıldı.

‘Yüz Yılın Sanatı: Dijital Sanat Sergisi’ açıldı

Samsung Electronics Türkiye dART Platformu’nun Cumhuriyeti’n 100. yılını kutlamak ve genç dijital sanatçılara destek olmak amacıyla düzenlediği sergide hikâye, kompozisyon, teknoloji kullanımı ve estetik gibi kriterlere dayanarak seçilen 15 dijital eser yer alıyor. Ülkemizin 100 yıllık tarihine modern bir pencere açan sergi geçmişin ruhunu günümüz teknolojisiyle harmanlıyor.

Haberin Devamı

Türkiye’nin zengin tarihini ve çağdaş toplumunun dinamiklerini gözler önüne seren sergide Çağla Köseoğlu “İsimsiz”, Emre Keskin “Atatürk’ün Mirası: Bir Cumhuriyetin 100 Yılı”, İmelda Kuyumcu “İsimsiz”, İrem Karagöz “100 yıl”, Fatma Nur Akıncı “Kadim Güzellikler” , Burak Dağ “Reality Barges In. (1) HEAVY. (2)”, Emre Bayraktar “Alter ve Yorgunluk” , Kerem Ciğerci “Journey”, Kerem Özkan “İsimsiz”, Berkan Alkan “Soul of Anatolia”, Mehmet Pala “ Sonsuz İzler”, Nurcan Kaya “Adem ve Havva (Masumiyet)”, Barış Varujan Kabalak “Veraison”, Elif Gül Kurt “Direniş (1). Karşıt (2)” ve Tuğrul Veli Şalcı “Sibernetik Flora” adlı eseriyle yer alıyor.