Osmaniye Kur'an Kursuna Yazılana Hediye

Kur'an Kursuna Yazılana Hediye

21.06.2018 - 13:09 | Son Güncellenme:

Kadirli'de bir cami imamı, çocukları Kur'an kursunu sevdirmek için kursa kayıt yaptıranlara çeşitli hediyeler veriyor

Kuran Kursuna Yazılana Hediye

OSMANİYE (AA) - Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde bir cami imamı, açılan yaz Kur'an kursuna çocukların gelmesini sağlamak amacıyla kursa kayıt yaptıranlara çeşitli hediyeler veriyor.

Haberin Devamı

İlçedeki Miraç Camii imamı Recep Çeri, Diyanet İşleri Başkanlığınca açılan yaz Kur'an kursuna çocukların gelmesini teşvik etmek için farklı bir uygulamayı hayata geçirdi.

Cami bahçesinde üzerinde oyuncak, balon, top gibi hediyeler olan stantlar kuran Çeri, Kur'an kursuna kayıt yaptırmaya gelen çocukların stantta beğendiği herhangi bir şeyi hediye ediyor.

Çeri, pazartesi başlayacak kursa öğrencilerin daha fazla katılımını sağlamak amacıyla kayıt yaptıranlara isteği hediyeyi verdiklerini söyledi.

Geçen yıla oranla bu yıl öğrencilerin kursa daha fazla ilgi gösterdiğini ifade eden Çeri, şöyle konuştu:

"3 yıldan bu yana Kur'an kursumuzu daha cazip hale getirmek için 'Kaydını yaptır hediyeni götür' sloganıyla çocuklarımıza hediyeler veriyoruz. Amacımız öğrencilerimizin camiye gelmelerini teşvik etmektir. Her geçen yıl kayıt yaptıranların sayısında büyük oranda artış var. Tüm hazırlıklarımızı yaptık, yavrularımızı bekliyoruz."

Haberin Devamı

Kayıt yaptıran öğrencilerden 8 yaşındaki ilkokul öğrencisi Sude Naz Yılmaz ise, kayıt yaptırdığı ve hediyesini aldığını dile getirerek, "Çok mutluyum, camiyi çok seviyorum." dedi.

Öğrencilerden Ali Tahta da, Çeri'ye teşekkür ederek, "Hem kayıt yaptırdım hem hediyemi aldım. inşallah tüm duaları öğreneceğim." ifadelerini kullandı.