Siyaset Kürecik ile İncirlik’i neden kapatmıyorsunuz?

Kürecik ile İncirlik’i neden kapatmıyorsunuz?

14.02.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin il başkanlığının açılışı için geldiği Kastamonu’da Alparslan Türkeş Parkı’nda toplanan kalabalığa seslendi.

Kürecik ile İncirlik’i neden kapatmıyorsunuz

Konuşmasında iktidarın dış politikasına yönelik eleştirilerde bulunan ve Suriye’de yaşanan iç karışıklığın Türkiye’ye yaramadığını belirten Meral Akşener “Ak Parti’nin Genel Başkanı’na soruyorum. Biz Amerika Birleşik Devletleri ile dost muyuz, düşman mıyız kardeşim, cevap ver? Bu cevabı vermelisin, vereceksin” diye konuştu.

Haberin Devamı

Türkiye’nin Suriye politikasında belirsizlikler olduğuna dikkati çeken ve bu durumun bedelini Türk milletinin ödeyeceğini ifade eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Eğer Amerika ile düşman isek, o zaman Kürecik ile İncirlik’i neden kapatmıyorsun kardeşim. Sizi önüne gelen aldattı, ama bunun bedelini hep bu millet ödedi.

Rusya ile dost musun, düşman mısın, bunun cevabını ver. Yeminle söylüyorum, böyle bir dış politika olamaz. Bunun bedelini biz hep beraber ödeyeceğiz. Mehmetçik sizin stratejik çukura düşürdüğünüz Türkiye’yi canı pahasına çıkarıp geri getiriyor. Siz bozdunuz, onlar silah zoruyla düzeltiyorlar” diye konuştu.