Cadde Lady Gaga'nın pozları beğeni topladı

Lady Gaga'nın pozları beğeni topladı

14.11.2018 - 14:39 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Lady Gaga, Variety Dergisi'nin aralık sayısına konuk oldu. Derginin klasikleşmiş sandalyeli pozunu veren Lady Gaga, paylaştığı fotoğraflarla takipçilerinden beğeni topladı.

Lady Gaganın pozları beğeni topladı

Oyuncu Bradley Cooper ile başrolü paylaştığı 'A Star Is Born' (Bir Yıldız Doğuyor) filmindeki performansıyla dikkat çeken Lady Gaga, Variety Dergisi’nin aralık sayısına kapak oldu.

Haberin Devamı

Gaga, verdiği röportajda, "Hala Ally olduğumu hissediyorum. İçimde ne kadar süre kalacağını merak ediyorum. Ya sonsuza kadar orada olacaksa" dedi.

Dergi çekiminde filmde giydiği gömlekle kamera karşısına geçen Lady Gaga, filmdeki derin etkisini, 2009’da çıkardığı “The Fame Monster” albümünün başarısıyla kıyaslayarak, "İkisi çok benziyor ama birbirinden farklı. Çünkü 10 yılda acı ve ihanete uğradığımı biliyorum" şeklinde konuştu.

Bir an önce filmin etkisinden kendisini çıkarması gerektiğini de düşünen Lady Gaga, 'A Star Is Born filminin (Bir Yıldız Doğuyor) ekim ayı başından bu yana 300 milyar dolardan fazla hasılat yaptığını belirtti.

Gaga, filmde söylediği ‘Shallow’ şarkısının en iyi şarkıya Oscar adayı olarak gösterilirse Bradley Cooper ile birlikte şarkı söyleyeceğini de açıkladı.