Teknoloji Lenovo Z5'in kamerasıyla çekilmiş kareler Huawei P20 Pro'ya rakip olabilir

Lenovo Z5'in kamerasıyla çekilmiş kareler Huawei P20 Pro'ya rakip olabilir

23.05.2018 - 13:05 | Son Güncellenme:

Lenovo Group Başkan Yardımcısı (VP) Chang Cheng, Lenovo Z5'in ekran kasa oranının yüzde 95'in üzerinde olacağını açıkladı. Çentiksiz bir ekranla gelecek Lenovo Z5, bu zamana kadar yapılmış en yüksek ekran kasa oranına sahip olacak. Lenovo Z5'in kamerasıyla çekilmiş kareler Huawei P20 Pro'ya rakip olabilir. Peki Lenovo Z5'in fotoğraf kalitesi nasıl?

Lenovo Z5in kamerasıyla çekilmiş kareler Huawei P20 Proya rakip olabilir

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Lenovo'nun Başkan Yardımcısı Chang Cheng resmi Weibo hesabında "geniş ekranlı bir akıllı telefon" tanıtacaklarının işaretini vermişti. Yüzde 95 ekran-kasa oranıyla gelecek Lenovo Z5'in iPhone X trendi yerine yeni bir görünüme sahip olacağını sizlere aktarmıştık. Şimdiyse Cheng, Lenovo Z5'in kamerasıyla çekilmiş birkaç örneği yayınladı.

Kamera örnekleri filigran ile geliyor. Filigranda çift kamera simgesiyle "Lenovo Z5" ve "AI Dual Camera" yazıyor. Filigran özelliğinin kamera ayarlarında açılıp kapatılabileceğine inanıyoruz. Görsellerden Z5'in çift kamerayla geleceğini ve kameralarda yapay zeka teknolojisi olacağını söyleyebiliriz. Kamera örnekleri, az ışıklı ortamlarda da başarılı sonuç veriyor ve konulardaki doğal renkleri etkileyici bir şekilde yakalayabiliyor.

Haberin Devamı

Cheng, en son Lenovo Z5'in 4TB depolama alanına sahip olacağını açıkladı. 256GB ve 512GB depolama alanlarının dışında, Lenovo Z5'in % 95'e varan yüksek ekran kasa oranına ve metal bir çerçeveye sahip olması bekleniyor. Cihazın arkası camdan yapılacak. Z5'in hangi işlemciyle geleceği belli değil ancak Haziran ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor.