Gündem Leonardo Dicaprio Filmleri

Leonardo Dicaprio Filmleri

02.05.2018 - 15:00 | Son Güncellenme:

Amerikalı oyuncu ve yapımcı Leonardo Dicaprio, bu zamana kadar üretmiş olduğu ve oynadığı tüm filmlerle efsane yapımlara imzasını atmıştır. Onun filmleri her zaman özel ve izlenebilirlik seviyesi de oldukça yüksektir. Peki en iyi Leonardo Dicaprio filmleri hangileridir? Leonardo Dicaprio en son hangi filmde oynadı, yeni filmi hangidir?

Leonardo Dicaprio Filmleri

En İyi Leonardo Dicaprio Filmleri

Haberin Devamı

Leonardo Dicaprio ve filmleri ile her daim gündeme damgasını vurmuştur. Onun filmleri en yüksek imdb puanlarını almayı başararak, sinema severlerin gönüllerinde özel bir yere sahip olmuştur. En iyi Leonardo Dicaprio filmleri arasında ilk üç sıra Toby (This Boy's Life), Arnie Grape (What's Eating Gilbert Grape), ve Jim Carroll (The Basketball Diaries) filmlerine aittir.

Leonardo Dicaprio En Son Hangi Filmde Oynadı?

Sinema perdelerinin usta oyuncusu Leonardo Dicaprio, en son Alejandro González Iñárritu'nun yönetmenliğini yaptığı, ‘’Diriliş’’ filminde oynamıştır. Diriliş filminin konusu; ölüme terk edilen Glass karakterinin yabani hayattaki başarıları ve hayata tutunma süreci ele alınmaktadır. Bu film western filmler arasında yer almaktadır. 2016 yılının en çok izlene filmlerinden biri olmuştur. Uzun metraj bir film olup, toplamda 2 saat 36 dakika sürmektedir.

Haberin Devamı

Leonardo Dicaprio Yeni Filmi Nedir?

Sinema perdelerinin sevile yüzü Leonardo Dicaprio yeni filmi ünlü yönetmen Tarantino'nun yazıp yönettiği Once Upon a Time olacak. Proje sahiplerinin yaptıkları açıklamalara göre filmin, 9 Ağustos 2019 tarihinde vizyona gireceği belirtilmiştir. Leonardo Dicaprio yeni filminin türü ise cinayet filmleri kategorisindedir. Başrol için düşünülen ünlü oyuncumuzun yanı sıra, bu yeni filmde pek çok ünlü simanın da görüleceği tahmin edilmektedir.

Leonardo Dicaprio Once Upon a Time Filmindeki Rolü Nedir?

Hollywood film yönetmenlerinden biri olarak bilinen Tarantino'nun yeni projesi Once Upon a Time filminde Leonardo Dicaprio yaşlanan bir aktörü canlandıracak. İlerleyen zaman içerisinde film hakkında yeni detayların geleceği düşünülmektedir. Film, cinayetlerin yaşandığı 1926 yaz aylarına atıfta bulunarak Los Angeles'ta geçecektir. Filmin Altın Küre ödülünü alacak kadar başarılı bir proje olduğu düşünülmektedir.