Geri Dön

Lorlu biber tarifi

Lorlu biber tarifini isterseniz kahvaltıda isterseniz akşam yemeklerinde yapabilirsiniz. Lorlu biber tarifi hem hafif hem de lezzetli. Üstelik yapımı da çok basit. Lorlu biber nasıl yapılır öğrenmek ister misiniz? İşte lorlu biber tarifi:

Lorlu biber tarifi
  • Yağda
  • 6+ Kişilik
  • 30 dk (Hazırlanma Süresi)
  • 30 dk (Pişirme Süresi)

Malzemeler

10 kapya biberi / çarliston biber
150 gr lor peyniri
1 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı zeytinyağı
tuz
isteğe göre: pul biber

Lorlu Biber Nasıl Yapılır?

1. Biberleri yıkayın ve temizleyin.
2. Lor peyniri tuz ve isteğe göre pul biber ile karıştırın.
3. Biberlerin içine lor peynirli karışımı doldurun.
4. Bir tavaya tereyağı ve zeytinyağını ekleyin.
5. Yağ kızdığında içlerini lorlu biberleri kızartın.
6. Lorlu biber tarifini dilerseniz kahvaltıda, dilerseniz akşam yemeğinde tüketebilirsiniz.

İşte lorlu biber yapmak bu kadar basit!

Afiyet olsun.

Yediğim İçtiğim Sizin Olsun | İlk Defa Ekşili Levrek Yaptık Yediğim İçtiğim Sizin Olsun'un yepyeni bölümünde Gülşah Karaman, Şef İbrahim Bayraktar ile birlikte Ekşili Levrek yaptı ve dünyanın en iyi tatlısı olarak seçtiği Kestaneli Helvaniyi tattı! Keyifli seyirler...
Yazarlar

Sıradaki Haber