Gündem Lüks iş merkezinin 5.katına kumar baskını

Lüks iş merkezinin 5.katına kumar baskını

12.03.2018 - 15:44 | Son Güncellenme:

İstanbul Şişli'de lüks iş merkezinin 5. katında sanal kumar oynatan bir şebekeye düzenlenen baskında 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı

Lüks iş merkezinin 5.katına kumar baskını

İstanbul Şişli’de lüks bir iş merkezinin 5. katını kiralayarak kumarhaneye çeviren ve internet üzerinden sanal kumar oynatan bir şebekeye yönelik olarak düzenlenen baskında ikisi kumar oynayıcısı birisi mekân sahibi 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Home ofis olarak kiralanıp kumarhaneye çevrilen ve daha önceden de basılıp kapatılan kumarhaneden kumar oynatılmada kullanılan bilgisayarlar ile kumar sırasında tutulan bir hesap defteri ele geçirildi.

Haberin Devamı

Aldığı bir ihbarı değerlendiren Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri dün Halaskargazi Caddesi üzerinde bulunan lüks bir iş merkezinin 5. Katında bulunan bir daireye baskın düzenledi. Koçbaşı kullanılarak kapısı kırılıp girilen ve home ofis olarak kiralanıp sanal kumarhaneye çevrilen dairede yapılan aramalarda, bilgisayarlar ile internet üzerinden slot machine kumarı oynatıldığı belirlendi. İçerisi tam bir kumarhane olarak dizayn edilen dairede kumar oynatımında kullanıldığı belirlenen 13 monitor, 11 hard disk, 9 bilgisayar kasası ile kumar oynatımı sırasında tutulan bir hesap defterine el koyan ekipler mekân sahibi olarak F.Ö isimli şahısı kumar oynatmak ve kumara yer temin etmek suçlamasıyla gözaltına aldı.

Haberin Devamı

Daha önceden de aynı suçtan basılıp kapatıldığı ve mührü sökülerek tekrardan kumara açıldığı belirlenen kumarhanede, kumar oynarken basılan C.N ve A.K.isimli 2 kadına da kabahatler kanuna göre para cezası uygulandı. Polisin şebeke halinde faaliyet gösterdiğini belirlediği F.Ö isimli şahısın mekana müşteri temin eden adamlarına yönelik çalışması devam ediyor.