Kırklareli Lüleburgaz'da Okullara, Dezenfeksiyon Çalışmaları Yapılıyor

Lüleburgaz'da Okullara, Dezenfeksiyon Çalışmaları Yapılıyor

22.08.2019 - 14:38 | Son Güncellenme:

Lüleburgaz'da okullara, dezenfeksiyon çalışmaları yapılıyor

Lüleburgazda Okullara, Dezenfeksiyon Çalışmaları Yapılıyor

Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA)-KIRKLARELİ’nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Ahmetbey beldesinde, okulların açılmasına az bir zaman kalması üzerine belediye ekipleri okullarda, dezenfeksiyon çalışmaları başlatıldı.

Lüleburgaz ilçesine bağlı Ahmetbey beldesinde, okulların açılmasına az bir zaman kalması üzerine belediye ekipleri okullarda, dezenfeksiyon çalışmaları başlatıldı. Beldede okullar belediye ekiplerince ilaçlanırken su birikintili alanlarda sinek ürememesi için bölgede ilaçlama çalışmaları yapılıyor.

Konuyla ilgili konuşan Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, “ Okullarımızın açılmasına az bir zaman kalması üzerine, Belediye ekiplerimiz ilk/orta okullarımız ile Lisemizin derslikleri ve ortak kullanım alanlarında dezenfeksiyon ilaçlama çalışmaları başlatılmıştır. Öğrencilerimiz dezenfeksiyonu yapılmış sınıflarda derslerini yapacaklar. Ayrıca sivrisinek/larva ve uçkun zararlı mücadelesi, ilaçlama çalışmalarımız; yağmur kanalları ve kanalizasyon hatları ile dere yataklarında, durgun su, bataklık ve gübrelik alanlarda, sinek üremesine karşı devam ediyor” dedi.