Cadde 'Makyajsız da kendimi beğeniyorum'

'Makyajsız da kendimi beğeniyorum'

12.12.2017 - 17:55 | Son Güncellenme:

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı 'Hadi Be'nin konuğu, oyuncu ve şarkıcı Gözde Mukavelat oldu.

Makyajsız da kendimi beğeniyorum

"Yaza ikinci şarkıyı düşünüyorum"
'İz' adlı single’ıyla adından söz ettiren Gözde Mukavelat, "Bundan sonra single yaparak devam etmek istiyorum. Yaza ikinci şarkıyı düşünüyorum. Şimdi menajerim Avrupa turnesi hazırlıyor. Önce orada olacak konserlerim. Oradan başlayıp devam edeceğim" şeklinde konuşu.

Haberin Devamı

"Hülya Avşar ve Özcan Deniz’in vokalistiydim"
Oyunculuktan şarkıcılığa geçiş yaptığı düşünülen Gözde Mukavelat, müzik kariyerinin çok daha önce başladığını açıkladı:“Müziğe yıllar evvel TRT Çocuk Korosu’yla başladım. Sonra Gençlik Korosu’na geçtim. Buralara sınavla giriliyor. Bir dönem Hülya Avşar ve Özcan Deniz’in vokalistliğini yaptım. Sonra oyunculukta işlerim yoğunlaşınca onlara adapte oldum. Aslında 6 sene sahneye çıktım, başkalarına vokal de yaptım. Ama sonra müzikten biraz koptum, oyunculuğa yöneldim.

"Güzelliğimin nedeni otla beslenmem"
Gözde Mukavelat, "Benim annemin cildi de çok güzel. Selanik göçmeniyiz, İzmirliyim. Çok fazla otla beslendiğimiz için herhalde, aynı zamanda havasından dolayı ciltlerimiz güzel. O yüzden makyajsız da gezerken ne yalan söyleyeyim kendimi beğeniyorum" dedi.

Haberin Devamı

"Sakalsız olmayınca olmuyor"
Güzel oyuncu, bir izleyicinin “Erkekte tercihin sakallı mı, sakalsız mı?” sorusuna, "Kirli sakal. Çok nadir erkek sakalsız daha karizmatik oluyor. Yüz hatları kemikliyse sakalsız güzel olabiliyor. Ama bazılarında sakal olmayınca olmuyor" cevabını verdi.

"Soyadımın anlamı mukaveleler"
Gözde Mukavelat, soyadının anlamını şöyle anlattı:
“Biz Selanik göçmeniyiz. Benim dedem zamanında mali müşavirlik yapıyormuş. Soyadı kanununun çıktığı döneme denk geliyor. O zamanlar insanlar soyadlarını, unutmasınlar diye yaptıkları mesleklerden alıyorlar. Benim dedem de sürekli imza işi yaptığı için bu soyadını alıyor. ‘Mukavele’, ‘sözleşme’ anlamında, at eki de -ler, -lar oluyor. Yani soyadım mukaveleler anlamında.”

"Evde kaldım"
Mukavelat, evlilik hakkında ise “Evde kaldım. 32 yaşındayım. Evlenmem herhalde artık bu saatten sonra. Bunun güzellikle de hiçbir alakası yok. Benim erkek arkadaşlarımı bir görsen, ‘Allah!’ dersin. Yani güzellik-çirkinlik çok önemli değil bu işlerde. Kalp önemli" ifadelerini kullanndı.

"5 sene sözlü kaldık, evlenemedik"
Bir ilişkisinde evliliğe çok yaklaştığını dile getiren oyuncu, "Evliliğe çok yaklaştığım oldu. Keşke o kadar yaklaşmasaydım. İlişkim çok uzun sürdü, 5 sene. Sözlendim, 5 sene sözlülük duymamışsınızdır. Ama işten güçten, 'kendimizi ayarlayalım' derken olmadı. 'Son 6 ayda bir nişan, hemen 6 ay sonra bir düğün yaparız' dedik. ‘Yazın evleneceğiz’ derken bitti. Tanıdığınız biri değil ama spor camiasındaydı. Onun da işleri çok garipti, benim de. Ortada buluşamadık" şeklinde konuştu.