Mardin Mardin'de Sağlık Alanında Yatırımlar Sürüyor

Mardin'de Sağlık Alanında Yatırımlar Sürüyor

16.11.2017 - 15:00 | Son Güncellenme:

.

Mardinde Sağlık Alanında Yatırımlar Sürüyor

Basın İlan Kurumu Mardin Şube Müdürü Adnan Günbegi, Mardin İl Sağlık Müdürlüğü görevine getirilen Uzman Doktor Saffet Yavuz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Mardin İl Sağlık Müdürü olan Uzman Doktor Saffet Yavuz’a yeni görevinde başarılar dileyen Basın İlan Kurumu Mardin Şube Müdürü Adnan Günbegi, Mardin’in gün geçtikçe kabuğunu kıran örnek bir şehir olma yolunda ilerlediğini kaydederek, sağlık alanında yapılan dev yatırımlar ile büyük bir eksikliğin giderildiğini söyledi. Basın ve sağlık çalışanlarının toplumda önemli bir yeri olduğunu kaydeden Günbegi, sağlık alanında yapılan yatırımların kamuoyuna basın aracılığı ile aktarılarak vatandaşların yapılan hizmetlerden kolayca yararlanmasında etkin rol üstlendiğini belirtti.
Ziyaretten dolayı Basın İlan Kurumu Müdürü Adnan Günbegi’ye teşekkür eden İl Sağlık Müdürü Uz. Dr Saffet Yavuz, Mardin’de sağlık alanında yenilenme doktor kadrosu genişletilmesi ile vatandaşlara en iyi sağlık hizmeti vermek istediklerini kaydederek; “Her şeyin başı sağlık ve sağlıklı bir toplum üretebilir, çalışabilir ve mutludur. Sağlıklı bir gelecek için bizlerde sağlık konusunda kendi alanımızda halkımıza en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz” dedi.