Tatil Mardin'in gurme lezzetleri İstanbul'da

Mardin'in gurme lezzetleri İstanbul'da

20.02.2019 - 14:17 | Son Güncellenme:

Hilton İstanbul Bosphorus’un en gözde mekanlarından Lalezar, “Yerel Mutfak Global Lezzet” projesi kapsamında Anadolu’nun yöresel lezzetlerini tanıtmaya ve kadınları desteklemeye devam ediyor.

Mardinin gurme lezzetleri İstanbulda

Hilton İstanbul Bosphorus, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde 7-8-9 Mart tarihleri arasında mutfağını, Mardin’de kadınların ekonomik hayata katılımlarını destekleyen ‘S.S. GAP Sosyal Ekonomik İşletme Kooperatifi’nin kadın çalışanlarına emanet ediyor ve Doğu’nun mistik güzeli Mardin’in birbirinden özel lezzetlerini İstanbullular ile buluşturuyor.

Haberin Devamı

Hilton İstanbul Bosphorus’un en gözde mekanlarından Lalezar Meyhane, kadınları desteklemek ve yerel mutfakları tanıtmak amacıyla başlattığı Yerel Mutfak Global Lezzet projesi kapsamında bu kez rotasını Türkiye’nin güney doğusuna çeviriyor ve Mardin’in birbirinden özel yöresel yemeklerini İstanbullularla buluşturmaya hazırlanıyor. 7-8-9 Mart tarihlerinde otelin mutfağını teslim alacak olan ‘S.S. GAP Sosyal Ekonomik İşletme Kooperatifi’ne bağlı GAP Medrese Gül ÇATOM kadınları, Mardin’in yöresel lezzetlerinden oluşan çok özel bir menüyü Lalezar'ın misafirleri ile buluşturacak.