Ekonomi Marketing Meetup ‘kapılarını açıyor’

Marketing Meetup ‘kapılarını açıyor’

24.04.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

Teknoloji, pazarlama, IT ve dijital dünyayı bir araya getiren Marketing Meetup 2019, 25 Nisan’da kapılarını açıyor. UNIQ İstanbul’da düzenlenecek etkinlik, alanında dünyaca ünlü konuşmacıları katılımcılarla buluşturacak.

Marketing Meetup ‘kapılarını açıyor’

Pazarlama dünyasını bu yıl ‘happiness’ teması ile bir araya getirecek Marketing Meetup 2019, geçen yıl BM Genel Kurulu Komitesi’ne üye seçilen ve Suudi Arabistan tarafından kendisine vatandaşlık verilmiş dünyanın ilk insansı robotu Sophia’yı Türkiye’de ilk kez ağırlayarak adından söz ettirmişti.

Haberin Devamı

‘Klişelerden uzak’

Makine öğrenimi, yapay zekâ ve büyük verinin iş dünyasının vazgeçilmezleri olduğunu belirten Marketing Meetup CEO’su Necip Murat, ‘tüm bunlara odaklanırken tüketicileri gülümsetmeyi, onlara daha iyi bir deneyim yaşatmayı hedeflerken aynı zamanda mutlu etmeyi sizce de unutmadık mı?’ sorusunu gündeme getiriyor. Murat, “Bu yıl klişe bir konuya değil, hayatın ta kendisine odaklanıyoruz” dedi.

Marketing Meetup ‘kapılarını açıyor’
Öncü isimler konuşacak

Etkinliğin konuşmacılarından Yazar Megan Miller, ‘Burning Man’ kültürünün dünya çapında büyümesine yön veren iletişim direktörü. Shed Simove ise Oxford’ta ‘Deneysel Psikoloji’ alanında uzmanlaşmış pazarlama profesyoneli.

Dünyanın ilk GPS ayakkabıları, geleceğin renkli camlı sürücüsüz uyku aracını tasarlayan sanatçı ve tasarımcı Dominic Wilcox da etkinlikte yer alacak.