Gündem MasterChef Türkiye'de ilk eleme adayı kim oldu? MasterChef 24. yeni bölüm...

MasterChef Türkiye'de ilk eleme adayı kim oldu? MasterChef 24. yeni bölüm...

19.11.2018 - 09:52 | Son Güncellenme:

MasterChef Türkiye 23. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen yarışma MasterChef Türkiye 23. yeni bölümde Uğur ve Hakan tartışması olay yarattı. Bu tartışma sonrası Mevlid Kandili nedeniyle yarışmacılar Kandil simidi yaparak performanslarını sergiledi. Peki MasterChef Türkiye 23. yeni bölümüde haftanın ilk ilk eleme adayı kim oldu?

MasterChef Türkiyede ilk eleme adayı kim oldu MasterChef 24. yeni bölüm...

MasterChef Türkiye 23. yeni bölümüyle yine oldukça heyecanlı bir bölüme sahne oldu. Pazartesi ve Salı akşamları ekrana gelen MasterChef Türkiye'de bu haftanın ilk eleme adayı belli oldu! Peki MasterChef Türkiye 23. yeni bölümüde haftanın ilk ilk eleme adayı kim oldu?

TAKIM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'de bu hafta takım oyunu nefesleri kesti. Mevlid Kandili dolayısıyla kandil simidinin yapıldığı yarışmayı Mavi Takım kazandı.

HAFTANIN İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Sevilen yarışma MasterChef Türkiye'de haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Büyük bir heyecanın yaşandığı yarışmada kaybeden takım olan Kırmızı Takımda yapılan oylama sonucu eşitlik çıkınca elemeye gidecek ismi takım kaptanı Uğur belirledi ve Uğur, haftanın ilk eleme adayı olarak Esra'nın ismini verdi...

MASTERCHEF TÜRKİYE 24. YENİ BÖLÜM TANITIMI

Haberin Devamı

MasterChef Türkiye 24. yeni bölüm tanıtımı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...