Gündem MasterChef Türkiye'de kim elendi? Sürpriz isim belli oldu

MasterChef Türkiye'de kim elendi? Sürpriz isim belli oldu

23.10.2018 - 07:11 | Son Güncellenme:

MasterChef Türkiye'de kim elendi? 16. yeni bölümüyle ekranlara gelen sevilen yarışma MasterChef Türkiye'de bir yarışmacı daha hayallerine veda etti. Peki MasterChef Türkiye'de bu hafta eleme adayları kimler oldu ve bu akşam kim elendi? İşte MasterChef Türkiye 16. bölümde yaşananlar...

MasterChef Türkiyede kim elendi Sürpriz isim belli oldu

TV8'in heyecanla takip edilen yarışması MasterChef Türkiye bu akşam yine nefes kesen bir bölüm ile daha ekranlara geldi. Büyük bir ilgiyle izlenen yarışmada Mavi ve Kırmızı takım birinci olmak için kıyasıya yarıştı. Peki Masterchef Türkiye'de bu hafta elenen isim kim oldu?

Haberin Devamı

23 EKİM TAKIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Masterchef Türkiye'de bu hafta ikinci takım oyunu da nefesleri kesti. Büyük bir çekişmeye sahne olan takım oyununu bu akşam kazanan takım ise Mavi Takım oldu!

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

MasterChef Türkiye'de dün akşam yapılan oylama sonucunda ilk iki eleme adayı Hakan ve Doruk olmuştu. Sevilen yarışmanın bu akşamki bölümünde ise Murat ve Tuğçe diğer iki eleme adayı oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE KİM ELENDİ?

MasterChef Türkiye'de bu akşam son eleme adaylarının da belli olmasından sonra eleme yapıldı. Dün akşam eleme potasına giren Doruk, yapılan eleme sonrası hayallerine veda eden isim oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE 17. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Masterchef Türkiye 17. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.