Gündem Mehmet Ali Erbil'in son durumu ne? Kaçış sendromu nedir?

Mehmet Ali Erbil'in son durumu ne? Kaçış sendromu nedir?

23.10.2018 - 16:40 | Son Güncellenme:

Mehmet Ali Erbil'den kötü haber... Türkiye'nin en ünlü komedyen ve oyuncularından Mehmet Ali Erbil'in son durumu oldukça merak ediliyor. Peki Mehmet Ali Erbil'in hastalığı kaçış sendromu nedir?

Mehmet Ali Erbilin son durumu ne Kaçış sendromu nedir

Mehmet Ali Erbil kaç yaşında? Mehmet Ali Erbil'in rahatsızlığı nedir? İşte ünlü şovmenin sağlık durumundaki son gelişmeler...

Haberin Devamı

MEHMET ALİ ERBİL'İN DOKTORUNDAN AÇIKLAMA

Mehmet Ali Erbil’in 16 yıl önce ortaya çıkan ‘kaçış sendromu’ hastalığının tedavisini yürüten doktoru Jan Klod Kayuka, “Şu an için bir şey söyleyemiyoruz ,beklemedeyiz. Bunun kaburga kırıklarıyla alakası yok. 16 yıllık hastalığını tetikledi. Bu kez diğer dönemlerden daha ağır. Şimdilik bunları söyleyebilirim” dedi.

KAÇIŞ SENDROMU NEDİR?

HASTALIĞIN BELİRTİLERİ

Hastalığın belirtileri hemen hemen her hastalıkta görülür. Kas ağrısı, yorgunluk, baş dönmesi, kusma ve sık sık karın ağrısı yaşar. Bu hastalığı özel laboratuvar ortamlarında bakılır. Hastalarda, bağırsaklarda ödem, kaslarda sıvı, kanda mikrop ve kalp zarında asit birikmesi gibi durumlar tespit edilir.

Haberin Devamı

HASTALIĞIN TEDAVİSİ

Kan basıncı çok hızlı düştüğünden hasta sürekli tedavi altında tutulmalıdır. Takip bu hastalıkta en önemli durumdur. Organların yetersiz çalışması seyrinde ani ölümle bile sonuçlanabilir. Böbrek, kal, karaciğer ve akciğer ciddi hasarlara uğramaması için doktor sürekli bu organların çalışmasını takip eder.