Gündem Melih Özkaya kimdir? (Survivor 2018)

Melih Özkaya kimdir? (Survivor 2018)

20.02.2018 - 15:04 | Son Güncellenme:

Melih Özkaya hakkında merak edilenleri haberimizde derledik. Survivor Gönüllüler takımında performans sergileyen Melih Özkaya'nın hayatı merak konusu oldu. İşte Survivor Melih Özkaya yarışmacısı ile ilgili tüm bilgiler...

Melih Özkaya kimdir (Survivor 2018)

Melih Özkaya kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Survivor Gönüllüler takımında yarışan Melih Özkaya performansıyla dikkat çekiyor. Peki Melih Özkaya kaç yaşında, eğitimi ve kariyeri nasıldır? İşte tüm yanıtlar...

Haberin Devamı

MELİH ÖZKAYA KİMDİR?

Melih Özkaya, 1988 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 2011 yılında kamera önü eğitimi alarak oyunculuk eğitimine başlayan Özkaya, 2012 yılında Yer Gök Aşk adlı diziye üçüncü sezonda dahil oldu ve rol aldı.

Çocuk yaşlardan beri sporla ilgilenen Melih Özkaya, bir süre amatör ve kısa vadeli çalışmalar yürüttükten sonra profesyonel olarak voleybol oynamaya başladı. Profesyonelliğine kadar 15 yıl boyunca voleybol oynayan Özkaya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde altyapıda oynamaya başladı.

8 yıl süren profesyonel voleybol oyunculuğu döneminden sonra 2. Lig voleybol takımlarının formalarını giymeye başlayan Melih Özkaya, Tokat, Payas Belediye Spor, Tofaş, Diyarbakır, Sivas ve daha pek çok voleybol takımında oynadı. Melih Özkaya, aynı zamanda 3. Lig voleybol takımlarında da boy gösterdi.