Editörün Seçtikleri Melis İlkkılıç Avon Stüdyo'da

Melis İlkkılıç Avon Stüdyo'da

15.02.2018 - 11:45 | Son Güncellenme:

Popüler isimlere yaptığı makyajlarla beğeni toplayan Avon makyaj artisti Melis İlkkılıç sezon trendlerini ve makyaj tüyolarını konuklarına uyguladığı makyajlarla Avon Stüdyo’da paylaşıyor.

Melis İlkkılıç Avon Stüdyoda

Avon Türkiye Youtube kanalına özel olarak hazırlanan her videoda farklı bir konuğu ağırlayan Avon makyaj artisti Melis İlkkılıç’ın makyaj koltuğuna oturan ilk isim yılbaşı konsepti makyajıyla ekranların sevilen yüzü Burcu Esmersoy oldu. Stüdyo’nun yeni yayınlanan videosunda ise konuk ‘Hiç Vaktim Yok’ makyajı ile Aslı Özdel oldu.

Haberin Devamı

Avon Stüdyo kapsamında yakından tanıdığımız birçok ünlü yüzün konuk olacağı videolarda mevsim trendlerinin yanı sıra günün farklı saatlerine ve farklı ortamlara uygun makyaj tarzları da tanıtılacak. İlkkılıç’ın adım adım, 2018 trend renklerini ve makyaj ipuçları vererek anlattığı video serisi ünlü isimler ve sevilen blogger’larla Avon Stüdyo’da yıl boyunca devam edecek.

Melis İlkkılıç’ın Burcu Esmersoy ve Aslı Özdel ile yaptığı makyaj videosunu hemen izlemek için Avon Türkiye kanalını ziyaret edebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=SXsflYSXPg4

Yazarlar