Cadde Melis Sütşurup'tan Mustafa Sandal'a uyarı!

Melis Sütşurup'tan Mustafa Sandal'a uyarı!

12.02.2019 - 12:05 | Son Güncellenme:

TRT Müzik’te yayınlanan 'Müzik Dünyası'nda Sinan Güzel’in konuğu olan Mustafa Sandal, sevgilisi Melis Sütşurup’la ilgili, “Yolumuz uzun olur inşallah” dedi. Ünlü şarkıcı, 19 yaş küçük aşkının kendisine yaptığı uyarıyı da açıkladı.

Melis Sütşuruptan Mustafa Sandala uyarı

Mustafa Sandal, “Takipçilerime söz verdiğim için Melis’i ilk kez onlarla tanıştırdım. Şu anda yeni başlayan bir ilişki. Hayırlısı olsun, yolu güzel olsun. İnsanlar birbirlerini tanıyacaklar, ilişkilerini geliştirecekler ve biz o güzel aşamadayız” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Özel hayatıyla ilgili samimi itiraflarda bulunan popçu, "Geçmişte şu hatayı çok yapıyordum. Aşkı en başa koymak büyük hata. Bir şeyi kafadan zirveye koyunca o yolculuk uzun olmuyor. İlk görüşte aşk kalıcı olamayabiliyor” dedi.

Sinan Güzel’in “Peki, siz Melis Hanım'la zirveye yaklaştınız mı?” şeklindeki sorusuna Musti, “Yok daha biz şu an ilişkimizden çok keyif aldığımız bir dönemdeyiz. Birbirimizden keyif alıyoruz. Bol bol sohbet ediyoruz, birbirimizi tanıyoruz. Birbirimize iyi geliyoruz” yanıtını verdi.

"MELİS KENDİSİNE ŞARKI YAZDIĞIM İÇİN ÇOK MUTLU"
Mustafa Sandal, 'Gel Bana' isimli şarkısının sözlerini Melis Sütşurup’a yazdığı iddialarını da doğrulayarak, "Melis, Gel Bana’nın kendisine yazılmasından ötürü çok mutlu. Şarkının melodisi bana ilk geldiğinde iki ay kadar şarkının sözlerini yazamamıştım. Daha sonra Melis hayatıma girdiğinde, benim o anki duygusal ve romantizm barometremin yüksekliği de devreye girince ‘Kaderimi fırtınanda yazmışlar’ diyerek sözler bir anda döküldü" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

MELİS’TEN MUSTİ’YE DÖVME UYARISI
Mustafa Sandal, yıllar önce koluna oğlak burcunun simgesini dövme yaptırmıştı. Geçtiğimiz günlerde o dövmenin altına oğullarının doğum tarihlerini kazıtan sanatçı, “Oğullarımın doğrum tarihini yazdırdım ve aynı yere nazar duasını da yaptıracağım. Melis, 'o dövme Quaresma gibi boynuna kadar gitmesin' diye uyardı. 'Yok artık o kadar da değil' dedim" şeklinde konuştu.