Meme İmplantları Hakkında 5 Şehir Efsanesi

Haberin Devamı

Büyütülmüş Göğüsler Sahte Görünür
Büyütülmüş göğüslerin sahte göründüğünü düşünüyorsanız yanılıyorsunuz zira tamamen doğal da olabilirler. Aslında, meme implantı teknolojisindeki gelişmeler bize şimdiye kadarki en doğal görünümlü meme implantlarını sunmaya başladı ve kadınların istedikleri gibi görünmelerini sağlamak için çok çeşitli boyut, şekil ve projeksiyon seçeneklerini bizlere sunuyor. Kısaca doğal görünmek artık mümkün.

İmplantlar sadece memeleri büyütmeye fayda sağlar
Elbette hayır, bazen dikleştirme için de implant kullanılabilir. Göğüslerde asimetri varsa yine implant ile çözüm sağlanabilir. Ayrıca genel duruşu düzeltmek ve total vücut bütünlüğüne uyum sağlayan bir görüntünün yakalanması için de implantlardan faydalanılabilir.

Silikon Güvenli Bir Seçenek Değildir
Aslında, inanılmaz derecede güvenli olduğu ispatlandı. Silikon meme implantlarının tıp tarihinde en çok test edilen tıbbi ürünlerden biri olduğunu biliyor muydunuz? Modern silikonları yani meme implantları onlarca yıl önce endişe uyandıran versiyonlardan şu an tamamen farklı ve her yeni tür piyasaya çıkmadan önce kapsamlı güvenlik araştırmaları yapılıyor. Özet olarak, silikon implantlar son derece sağlam bir güvenlik kaydına ve düşük komplikasyon oranlarına sahiptir. Sadece bu değil, artık kadınlar kendilerini bu implantlarla daha doğal hissediyorlar ve bu da hasta memnuniyetini arttırıyor.

İyileşme süreci çok kötü
Her insan acıyı farklı şekilde tolere ettiği için bu bir düşünce aslında çok tartışmaya açıktır. Ancak, hastalarımızın çoğu, ameliyattan sadece iki ya da üç gün, en fazla 1 hafta sonra eğer çalışıyorlarsa işlerine geri dönüş yapabiliyorlar. Rahatsızlık, reçetesiz satılan ağrı kesici ilaçlar, dinlenme ve buz kompresi kombinasyonları ile kontrol edilebilir haldedir.

10 yıl sonra değiştirmelisin
Bu en yaygın meme implantı yanlışlarından biridir. Bugün, FDA onaylı meme implantlarının çoğunluğu, ömrü boyunca garantileriyle birlikte gelir. Birçok hasta, 10 yıl geçtikten sonra bile implantlarını kullanıyorlar. Bununla birlikte, implantlarınızı düzenli olarak kontrol ettirmelisiniz. Çoğu zaman hastalar implantlarından dolayı yaşadıkları rahatsızlıklardan ziyade, vücutlarındaki değişikliklere veya estetik tercihlerine bağlı olarak implantlarını değiştirmeyi tercih ediyorlar.


Bedeninize ve ruhunuza iyi bakın

Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur - Doctor B

http://www.drb.com.tr