Siyaset Memlekete giden seçmene takip

Memlekete giden seçmene takip

25.05.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

Memlekete giden seçmene takip

CHP İstanbul seçim kampanyası kapsamında bayramda memleketine gidecek seçmenleri de boş bırakmayacak. Milletvekillerinden oluşacak çalışma grupları bayramda, İstanbul’a en fazla göç veren illere gidip İmamoğlu’na destek isteyecek.

Haberin Devamı

CHP, 23 Haziran seçimine yönelik çalışmaları kapsamında, Ramazan Bayramı için özel bir program hazırladı. Buna göre dokuz günlük bayram tatilinde memleketine gidecek olan İstanbul seçmenine, milletvekillerinden oluşacak çalışma gruplarıyla “bayram takibi” yapılması kararlaştırıldı. İstanbul kampanyasının sorumluları olarak görevlendirilen genel başkan yardımcıları Seyit Torun, Oğuz Kaan Salıcı ve Onursal Adıgüzel, Seyrantepe’deki Koordinasyon Merkezi’nde çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede; İstanbul’un 39 ilçesindeki çalışmalar her ilçe için; ilçe başkanı, bir milletvekili ile belediye başkanı ya da adayının sorumluluğunda yürütülüyor. Çalışmalarda; hemşehri ziyaretleri başta olmak üzere “Bire bir temas” politikası çerçevesinde faaliyet yürütülüyor.

Haberin Devamı

Bayram mesaisi

Çalışmalar kapsamında partinin dokuz günlük bayram tatilinde izleyeceği strateji de belirlendi. Buna göre bayram tatilinde memleketlerine gidecek olan İstanbul seçmenine “bayram takibi” yapılması kararlaştırıldı.

CHP temsilcilerinin bayramda, İstanbul’a en fazla göç veren Sivas, Ordu, Giresun, Tokat, Samsun, Trabzon ve Malatya gibi illere giderek İmamoğlu’na destek isteyecek. İstanbul adayı İmamoğlu’nun da bayramda Karadeniz turuna çıkmasının planlandığı bildirildi. İmamoğlu’nun ilk olarak dedesinin Trabzon’daki mezarını ziyaret etmesi ardından ise Ordu ve Giresun gibi illere giderek, İstanbul seçimi için destek istemesi bekleniyor.

Yazarlar