Mersin Mersin Valisi Ali İhsan Su Erdemli'de İncelemelerde Bulundu

Mersin Valisi Ali İhsan Su Erdemli'de İncelemelerde Bulundu

21.10.2017 - 10:58 | Son Güncellenme:

.

Mersin Valisi Ali İhsan Su Erdemlide İncelemelerde Bulundu

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Erdemli ilçesini ziyaret ederek bir dizi temas ve incelemelerde bulundu.
Vali Su, ilk olarak Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Müdürlük hizmet binası önünde Erdemli Kaymakamı Avni Kula ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Ali İhsan Su ilk olarak Enstitü Müdürü Dr. Davut Keleş’ten yürütülen çalışmalar ve sürdürülen projelerle ilgili brifing aldı. İleri Teknoloji Laboratuarı ve enstitü bünyesinde yer alan sera ve bahçeleri de gezen Vali Su, burada yetiştiriciliği yapılan çeşitlerle ilgili de yetkililerden bilgi aldı.
Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünde gerçekleştirdiği incelemenin ardından ilçe merkezine geçen Vali Ali İhsan Su, ilk olarak Hükümet Konağını ziyaret etti. İlçe Kaymakamı Avni Kula ile birlikte kaymakamlık makamına geçen Vali Su, burada Erdemli ilçesinde devam eden yatırımlar ile ilgili bilgi aldı.
Kaymakamlık ziyaretinin ardından da Erdemli Ziraat Odası’na geçen Vali Ali İhsan Su, burada ilçede faaliyet gösteren oda başkanları ile bir araya geldi. Ziraat Odası Başkanı Rasim Şahin tarafından karşılanan Vali Su, toplantı salonunda diğer oda başkanları ile bir araya gelerek sohbet etti, sorun ve taleplerini dinledi.