Şanlıurfa Meslek Lisesi Öğrencileri Spor Kompleksine Kavuştu

Meslek Lisesi Öğrencileri Spor Kompleksine Kavuştu

24.03.2017 - 16:07 | Son Güncellenme:

.

Meslek Lisesi Öğrencileri Spor Kompleksine Kavuştu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesince Eyyübiye Sanayi Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesine yaptırılan spor kompleksi tamamlandı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, gençlerin sportif faaliyetlere katılımını sağlamak amacıyla 13 ayrı ilçede yürüttüğü hizmetlerine devam ediyor. Eyyübiye Sanayi Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi okul bahçesine, standartlara uygun bir futbol ve basketbol sahasının yer aldığı spor kompleksi yapımına başlanmıştı. Öğrencilerin davranışlarını geliştirme, bilgi ve becerilerinde olumlu değişikler sağlama, mutlu ve sağlıklı bireylere sahip olma amacıyla yürütülen spor kompleksi yapımı tamamlandı. Semt sahası inşaatlarında sona gelen Büyükşehir Belediyesi, bu hizmetleri sayesinde gençlerin ve velilerin takdirini topluyor.
“Artık ayaklarımız yara olmadan futbol oynuyoruz”
Eyyübiye Sanayi Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesine yaptırılan spor kompleksinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibine minnet duyduklarını ifade eden öğrenciler, “Eskiden oyun oynayacağımız bir sahamız yoktu. Yere düşünce ayaklarımız yaralanıyordu. Beden Eğitimi derslerimiz genellikle zor ortamlarda geçiyordu. Futbol oynamak istediğimizde okulun bahçesinde oynamak zorunda kalıyorduk. Ancak ders yapan diğer sınıflar bizden rahatsız oluyordu. Başkanımız Nihat Çiftçi’ye teşekkür ediyoruz. Bize bu sahayı yaptı artık ayaklarımız yara olmadan futbol oynamanın keyfini çıkarıyoruz” diye konuştu.