Siyaset MHP, adaylarını bugün tanıtacak

MHP, adaylarını bugün tanıtacak

24.01.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçim hazırlıkları kapsamında bugün Ankara’da adaylarını tanıtacak.

MHP, adaylarını bugün tanıtacak

MHP lideri Devlet Bahçeli, Milliyetçi Çalışma Partisi’nin MHP’ye dönüşmesinin 26’ncı yıl dönümü olan 24 Ocak günü belediye başkan adaylarını tanıtacak. Seçim sloganını, “Beka İçin Milli Karar, Cumhur İçin İstikrar” olarak belirleyen parti, seçim otobüslerini de, “Sağduyunun Birlikteliği, Cumhur İttifakı” şeklinde giydirdi. Bu arada MHP, aday tanıtım toplantısı yapacağı Ankara Kapalı Spor Salonu’nu da bugün için hazırladı.

Haberin Devamı

MHP, yerel seçimde kampanya çalışmalarını yürütmek üzere milletvekilleriyle Merkez Disiplin Kurulu ve Merkez Yönetim Kurulu üyelerini farklı ekipler halinde görevlendirdi. 81 ilde il başkanları ve MHP teşkilatlarıyla koordineli şekilde çalışacak olan kampanya ekipleri, cumhuriyetin temel prensiplerinin ve kazanımlarının muhafazası için yerel seçimlerin taşıdığı değeri olanca gücüyle halka anlatmaya gayret edecek.

MHP 11’i ilçe ve 10’u belde olmak üzere 21 belediye başkan adayını daha açıkladı. Adıyaman’ın Gerger ilçesinde Namık Kılıç, Afyonkarahisar’ın Bayat ilçesinde Seyfettin Atacan ve Sandıklı ilçesinde Mustafa Gürel, Giresun’un Alucra ilçesinde Suat Aybar, Elazığ’ın Karakoçan ilçesinde Selçuk Perdeci, Hakkari’nin Çukurca ilçesinde Naci Sevinç, Isparta’nın Aksu ilçesinde Süleyman Uzun, Keçiborlu ilçesinde Osman Gürsel Türksoy ve Sütçüler ilçesinde Mustafa Rıdvan Ertan, Kastamonu’nun Şenpazar ilçesinde Mustafa Eğilmez, Kütahya’nın Simav ilçesinde Eray Efe aday gösterildi.