Adana Mhp'li Avcı: "Mankurtlar, Anıttepe'den, Kocatepe'den Yapılan Bakışın Sırrına Eremezler"

Mhp'li Avcı: "Mankurtlar, Anıttepe'den, Kocatepe'den Yapılan Bakışın Sırrına Eremezler"

10.01.2018 - 14:33 | Son Güncellenme:

.

Mhpli Avcı: Mankurtlar, Anıttepeden, Kocatepeden Yapılan Bakışın Sırrına Eremezler

ADANA (İHA) – MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin son iki günde yaptığı ve gündem oluşturan açıklamalarından sonra bazı kesimlerden gelen eleştirilerek sert tepki gösterdi. Avcı, "Siyasi varlıklarını ‘önce ben, sonra yine ben’ üzerine inşa edenler, daima ‘önce ülkem ve milletim’ diyen Türk milliyetçilerinin Lideri Devlet Bahçeli’yi asla kavrayamazlar” dedi.
Başkan Avcı, yaptığı açıklamada, “ABD’nin kayığında kürek sallayan, FETÖ’ye lojistik destek sağlayan, PKK’lının cenazesinde ağlayan malum zihniyetin ve türevlerinin MHP’yi ve Devlet Bahçeli’yi anlamalarını ve hele hele bir kere dahi olsun alkışlamalarını zaten beklemiyoruz. Türkiye’nin meselelerine Washington’dan, Brüksel’den, Berlin’den, Moskova’dan, Tel Aviv’den bakan mankurtlar; Anıttepe’den, Kocatepe’den yapılan bakışın sırrına eremezler. Siyasi varlıklarını ‘Önce ben, sonra yine ben’ üzerine inşa edenler, daima ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen Türk milliyetçilerinin Lideri Devlet Bahçeli’yi asla kavrayamazlar” ifadelerini kullandı.
Avcı, şöyle devam etti:
“Liderimizin ‘eğer bir gün birileri MHP’yle uğraşmaktan, onun faaliyetini engellemekten vazgeçerse, bilin ki MHP’nin misyonu ve vizyonu, varoluş gayesi ortadan kalkmış, 87 tane sıradan partiden biri haline gelmiştir’ şeklindeki tespiti meselenin özünü anlatmaktadır. Bir taraftan ‘MHP’nin baraj korkusu var’ iftirası atanların diğer taraftan; devlete istikamet gösteren, gündem belirleyen MHP’yi ve Genel Başkanımızı itibarsızlaştırma kampanyası başlatması, karın ağrılarının asıl sebebini de ortaya koymaktadır.”
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Türk milliyetçileri ve Ülkücüler olarak diyoruz ki; dünya durdukça kötülerle mücadelemiz de baki kalacaktır. Dünya döndükçe bu millet ile illetin, devlet ile zilletin savaşı bitmeyecektir. Türk milliyetçileri ve Ülkücüler olarak, Başbuğ Türkeş’in izinde yürümeye, ‘Önce ülkem ve milletim’ parolasıyla hak ve hakikat yolunda koşan Lider Devlet Bahçeli’nin arkasında dimdik durmaya, Ebu Cehillerin temsilcilerini de çıldırtmaya devam edeceğiz” dedi.