Ekonomi Microsoft’tan Hometech’e ödül

Microsoft’tan Hometech’e ödül

26.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Microsoft tarafından her yıl düzenlenen “Device Sales Summit”, mayısın ilk haftasında, Rusya’nın St. Petersburg kentinde gerçekleşti. Ortadoğu ve Afrika bölgesinde faaliyet gösteren PC üreticileri ve distribütör firmaları bir araya getiren zirvede yüksek performans gösteren şirketlere de çeşitli ödüller dağıtıldı.

Microsoft’tan Hometech’e ödül

Güney Afrika, Birleşik Arap Emirlikleri, İsrail, Suudi Arabistan ve Türkiye’den üretici firmaların yer aldığı ödül töreninde Türkiye’den yerli bilgisayar üreticisi Hometech, ‘Afrika ve Ortadoğu’nun En Hızlı Büyüyen Bilgisayar Üreticisi’ ödülüne layık görüldü.

Haberin Devamı

Şirketten yapılan açıklamada, “Tamamen yerli ve milli sermaye ile üretim yapan Hometech, geçtiğimiz yıla oranla yaklaşık 3 kat büyüme göstererek bireysel pazardaki pazar payını yüzde 13’e çıkardı. Böylelikle, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde faaliyet gösteren üretici firmalar arasında en hızlı büyüyen şirket oldu” denildi.

Hızlı büyüme kaydetti

Microsoft MEA Kanal Satış Başkan Yardımcısı Roy Chalhoub, “Hometech, bizim için Türkiye’de hızla büyüyen bir partner oldu” dedi. Hometech CEO’su Emir Aral ise şunları kaydetti:

“Markamıza ve çalışanlarımıza yaptığımız yatırımlarla, hedef kitlemizin ihtiyaçlarını doğru şekilde adresleyerek, satış sonrası hizmet kalitemizi en iyi seviyeye getirmeyi başararak müşteri memnuniyetimizi artırdık ve 1 sene içerisinde pazar payımızı 3 katına çıkardık.”