Ebeveyn Minik Dostlarımız öğretirken eğlendiriyor

Minik Dostlarımız öğretirken eğlendiriyor

12.12.2017 - 12:38 | Son Güncellenme:

“Minik Dostlarımız” kitabı, pedagoji alanında uzman doktorlardan destek alınarak hazırlanan, çocukların ilk dönemlerinden itibaren çevresini ve içinde bulundukları dünyayı keşfetmesine olanak sağlıyor.

Minik Dostlarımız öğretirken eğlendiriyor

Pena Yayınları tarafından yayınlanan “Minik Dostlarımız” kitabı, pedagoji alanında uzman doktorlardan destek alınarak hazırlanan, çocukların ilk dönemlerinden itibaren çevresini ve içinde bulundukları dünyayı keşfetmesine olanak sağlıyor.

Haberin Devamı

Eğlenceli, renkli “Minik Dostlarımız” kitapları, etkileyici görsellerle çocuklara okuma alışkanlığı ile beraber hafıza ve odaklanma becerileri sağlarken serideki kitaplar, her bir farklı sevimli hayvan dostları altında çocukların yaşlarına ve gelişimlerine uygun olarak ayrıldı. Ailelerin çocukları ile geçirecekleri keyifli zamana olanak sağlamanın yanı sıra öğretmelerin okul aktivitelerinde yaralanabilecekleri kaynak oluyor.

“Minik Dostlarımız” serisindeki hikâyeler çocukların duygusal ve içsel çatışmalarını çözmesine yardımcı olurken her şeyden öte daha küçük yaşta okuma sevgisini aşılıyor.

Bu kitaplarla çocuklar aşama aşama yazılı konuşmayı anlarken, önce hecelemeye, daha sonra kelimeleri okumaya ve sonra da küçük cümleleri anlamaya başlıyorlar. Ta ki roman okuyabilecek beceriye ulaşana kadar. Bu okuma sürecinde kendini daha iyi tanıyacak, kendini kahramanlardan biriyle özdeşleştirecek, önüne gelen zorluk ve sorunları kolaylıkla çözecek ve mutlu sonlarla mutlu olacak.

Haberin Devamı

Eğlenceli, renkli “Minik Dostlarımız” kitapları, etkileyici görsellerle çocuklarımıza yazın dünyasından ilk tatları verirken bu tatlar çocuğumuzun gelişimiyle birlikte daha da zenginleşiyor.
Çocukların her yaştaki tüm ilgilerine uyacak ve onun zihinsel ve ruhsal gelişimine her açıdan katkı sunacak şekilde hazırlanan seri, çocukların dilsel zenginliğiyle uyum içinde.

Yazarlar