Editörün Seçtikleri Moda dünyasındaki son trendlere The Latest Thing yorumu

Moda dünyasındaki son trendlere The Latest Thing yorumu

12.04.2018 - 14:42 | Son Güncellenme:

Günümüzün stil sahibi kadınlarının göz kamaştırıcı stillerinin birer vazgeçilmezi olmak isteyen The Latest Thing; stili ile fark yaratmak isteyen kadınlara şıklık sunuyor…

Moda dünyasındaki son trendlere The Latest Thing yorumu

Mina Ekici ve Yasemin Hekimoğlu’nun yaratıcı olduğu “The Latest Thing” markası, moda dünyasına hızlı bir giriş yaptı! Trendleri yakından takip eden, giyindikleri ile “ben buradayım” demek isteyen, dinamik ve modern kadınları hedefleyen, “The Latest Thing” moda severlere, benzersiz bir deneyim sunmaya hazır.

Haberin Devamı

Stiline ‘özgün’ bir ruh katmak isteyenlere

“Moda aşktır” diyen kadınlara özgün, şık ve modern bir alternatif olma amacıyla hayata geçirilen The Latest Thing sezonun tüm trendlerini analiz edip, “bütünlük” algısı yaratmaya çalışmadan karma bir koleksiyon oluşturuyor.

Kadın vücudunu tanıyan, öz güvenlerini dışarı vurmaları için onlara fırsat veren, yeri geldiğinde sıradan iş kıyafetlerini bile eğlenceli ve modern hale getiren The Latest Thing’in, İlkbahar-Yaz 2018 koleksiyonunda bluzlar, elbiseler, etek-bluz takımlar ve tulumlar dikkat çekiyor.

Şık, modern ve her zaman stil sahibi!

The Latest Thing’in koleksiyonunda; saten kumaşlardan desenlere, balon kollardan fırfır ve drape detaylara kadar feminen bir tarz yaratılıyor. Yazın vazgeçilmezi ince gömlekler ise, sezonun anahtar parçaları arasında. Tasarımları ve kesimleri ile ince uzun bir siluet yaratan koleksiyonunun renk paleti ağırlıklı olarak pastel tonları, çeşitli desenler, ve eskitme krem tonlardan oluşuyor.

Bir alışveriş sitesinden daha fazlası

Haberin Devamı

Çalışan veya alışveriş yapmak için dışarı çıkmaya vakit bulamayan kadınlar için pratik bir alışveriş deneyimi sunan The Latest Thing, kullanıcı dostu web sitesi ile dikkat çekiyor. İnternet sitesinden sipariş verdiğiniz ürünleri evinizde dilediğinizce deneyip, markanın Instagram adresinde sunulan kombin önerilerinden ilham alarak, harika bir görünüm elde edebilirsiniz.

Yazarlar