Geri Dön
Haftalık burç yorumları (10 Temmuz - 16 Temmuz 2023)

Haftalık burç yorumları (10 Temmuz - 16 Temmuz 2023)

10 Temmuz 2023 - 16 Temmuz 2023 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

10 Temmuz 2023'te yeni haftaya Ay, Koç burcunda hareket ederken başlıyoruz. Günün en önemli açılarından birincisi Merkür ve Neptün arasında gerçekleşecek trine açı olacak. İkinci açı ise Merkür ve Plüton arasında yaşanacak karşıtlık açı olacak. Gün içerisinde iletişimle ilgili problemler yaşanabilir. Yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir.

Haberin Devamı

11 Temmuz 2023'te Ay, Koç burcunda hareket etmeye devam edecek. Gecenin ilk saatlerinde Ay, Boğa burcuna geçiş yapacak. Eğitim ve toplantılarda gecikmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerde duygusal anlar yaşayabilirsiniz.

12 Temmuz 2023'te Ay, Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Güneş ve Şiron arasında kare açı yaşanacak. Seyahate çıkacaklar engellerle karşılaşabilirler. İkili ilişkilerinizde sürprizler yaşanabilir.

13 Temmuz 2023'te Ay, Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, İkizler burcunda hareket etmeye başlayacak. İş ortaklıklarıyla ilgili problemler çıkabilir. Aile içi ilişkilerde gerginlikler yaşanabilir. İkili ilişkilerde kavgalardan ve tartışmalardan uzak durmalısınız.

Haberin Devamı

14 Temmuz 2023'te Ay, İkizler burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Merkür ve Satürn arasında gerçekleşecek Uranüsyen açı olacak. Aile içi eğitimlerle ilgili kararlar alınabilir.

15 Temmuz 2023'te Ay, İkizler burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay, Yengeç burcunda hareket etmeye başlayacak. Günün en önemli açıları Güneş ve Uranüs arasında gerçekleşecek olumlu açı ile Venüs ve Neptün arasında gerçekleşecek Uranüsyen açı olacak. Bugün hayatınızda güzel fırsatlar ve sürprizler yaşayabilirsiniz.

16 Temmuz 2023'te Ay, Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Evinizde değiştirmek istediğiniz bir bölüm varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Sevdiklerinizi gün içerisinde ziyaret edebilirsiniz.

Koç

Pazartesi günü toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri önceliğiniz maddi ve manevi değerlerle ilgili konular olabilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yakın çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konularına zaman ayırabilirsiniz. Kişisel eğitiminize önem verebilirsiniz. Pazar günü evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı ya da satışı ile ilgili konularla uğraşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa

Pazartesi günü sağlığınızla ilgili kontrolleriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri önceliğiniz maddi ve manevi değerlerle ilgili konular olabilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz. Pazar günü yakın çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konularına zaman ayırabilirsiniz. Kişisel eğitiminizle ilgilenebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Aktif olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sağlığınızla ilgili kontrolleriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Pazar günü önceliğiniz maddi ve manevi değerlerle ilgili konular olabilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yengeç

Pazartesi günü iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa can dostunuzun sağlığı ile ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Aktif olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetleriniz oluşabilir. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Pazar günü toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü yeni bir eğitime katılabilirsiniz. Yurt dışında yaşayan iletişimde olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Pazar günü sağlığınızla ilgili hassasiyetleriniz oluşabilir. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Başak

Pazartesi günü sigorta ya da ödemelerinizle ilgilenebilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kişisel eğitiminizle alakalı konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurt dışında yaşayan iletişimde olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Pazar günü sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü ikili ilişkilerde beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yenilenmesi gereken sözleşmelerle ilgilenebilirsiniz. Ortaklıklarınız varsa bunlarla olan ikili ilişkinizde beklenmedik gelişmeler olabilir. Salı ve çarşamba günleri sigortalar ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri eğitim konuları karşınıza çıkabilir. Yurt dışında yaşayan iletişimde olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz. Pazar günü işinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınızda ağrı ve hassasiyet yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkilerde beklenmedik gelişmeler olabilir. Süresi bitmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar, miras gibi konularla uğraşabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Pazar günü yurt dışında yaşayan iletişimde olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilir, yeni bir hobi edinebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınızda ağrı ve hassasiyet yaşayabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkilerde beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir ve bunları yenilemek isteyebilirsiniz. Pazar günü başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar, miras gibi konularla uğraşabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla uğraşabilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı, kiralama ya da satışı ile ilgili konulara öncelik verebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilir, yeni bir hobi edinebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınızda ağrı gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili sıkıntılar oluşabilir. Pazar günü ikili ilişkilerde beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir ve bunları yenilemek isteyebilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü yakın çevrenizden kişilerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sosyal medyada daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla uğraşabilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Pazar günü rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa can dostunuzun genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınızda ağrı gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü maddi ve manevi değerlerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Bütçenizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Kendinizi güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Finansal kaynaklarınızı artırmak için planlar yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yakın çevrenizden kişilerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sosyal medyada daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı ya da satışı ile ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Pazar günü partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz.

Benzer İçerikler