Geri Dön
Haftalık burç yorumları (11 Eylül - 17 Eylül 2023)

Haftalık burç yorumları (11 Eylül - 17 Eylül 2023)

11 Eylül 2023 - 17 Eylül 2023 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

11 Eylül 2023'te yeni haftaya Ay, Aslan burcunda hareket ederken başlıyoruz. Eğitim, iletişim veya iletişim araçları ile ilgili ödemelerle karşılaşabilirsiniz. Gün içinde maddi ve manevi değerleri ön planda tutabilirsiniz. Sevdiklerinize olan bağlılığınızı daha çok göstermek isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

12 Eylül 2023'te Ay, Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Güneş ve Şiron gün içerisinde etkileşim sağlayacak. Kariyerinizde ya da toplum önünde beklenmedik konular yaşanabilir. Çalışma ortamında beklenmedik sorunlar ortaya çıkabilir.

13 Eylül 2023'te Ay, Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Başak burcuna geçiş yapacak. Yurt dışı ile bağlantı konularınız varsa bunlarla ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Maddi olarak planlamalarınızı çok iyi yapmanız gereken bir gün geçirebilirsiniz. Hukuksal konularınız varsa bunlarla ilgili ani gelişmeler yaşayabilirsiniz.

14 Eylül 2023'te Ay, Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Geçmişte yaşadığınız olaylar tekrar karşınıza çıkabilir. İçselleştirmeniz gereken konular üzerinde çalışmalar yapabilirsiniz. Aile içi eğitim konuları ön plana çıkabilir. Gün içinde Merkür ileri harekete geçmek için iki gün durağan pozisyonda olacak. Artık "Merkür retrosu bitti" diyebiliriz. Fakat Merkür tam enerjisini bizlere göstermeden önce 10 gün gölge etkisi olacak. Merkür retrosu sonunda yapılacak işlerinizi 10 gün daha ertelemelisiniz.

Haberin Devamı

15 Eylül 2023'te Ay, Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Saat 04.39'te günün en önemli açısı olan Başak burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Anın haritasında Merkür durağan pozisyonda olacak. Venüs ise retro sonrası gölge etkileri devam etmekte. Eleştiriyi abartma eğilimine girebilirsiniz. Takıntılara dikkat edilmeli. Sevgi, aşk yani manevi değerlere ve parasal kaynaklara, maddi değer içeren ne varsa karşı önlem almalısınız. Kandırılma ve dolandırıcılara karşı dikkatli olmalısınız. Karmik konularla yüzleşebilirsiniz. Akşam saatlerinde Ay, Terazi burcuna geçiş yapacak.

16 Eylül 2023'te Ay, Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Güneş ve Uranüs arasında gerçekleşecek olumlu açı olacak. Gün içerisinde kariyer odaklı olabilirsiniz. Çalışma ortamınızda beklenmedik fırsatlar karşınıza çıkabilir. İş görüşmeleri veya toplantılarınızda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Teknolojik aletlerde problemler çıkabilir.

Haberin Devamı

17 Eylül 2023'te Ay, Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Venüs ve retro Jüpiter arasındaki kare açı. Çalışmalarınızla ilgili sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Maddi kayıpların yaşanabileceği bir gün olabilir, dikkat edilmeli. İkili ilişkilerde geçmiş konular tekrar önünüze gelebilir ve çeşitli sıkıntılara sebebiyet verebilir.

Koç

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri kreatif yönünüz ortaya çıkabilir. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Çocuklarla veya partnerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler önceliğiniz olabilir. Sevdiklerinizle zaman geçirebilirsiniz.

Boğa

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ailenizle vakit geçirebilirsiniz. Evinizle ve ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sanatsal yetenekleriniz ve hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İletişiminiz artabilir. Seyahat edebilirsiniz. İletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular ilginizi çekebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sanatsal yetenekleriniz ve hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri finansal konular, harcamalar ve bütçe planlaması konuları ilginizi çekebilir. Değer duygularınız ön plana çıkabilir. Finansal konular, maddi ve manevi değerler önceliğiniz olabilir. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yakın çevrenizle olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

Haberin Devamı

Aslan

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ve sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları önceliğiniz olabilir. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz.

Başak

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları önceliğiniz olabilir.

Terazi

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri arkadaş gruplarıyla sosyalleşebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Akrep

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri kariyerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. İşiniz, patronunuz, iş arkadaşlarınız veya iş yeriniz ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sosyalleşmek isteyebilir, arkadaşlarınıza daha çok zaman ayırabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ise yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz.

Yay

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri kişisel gelişim ile ilgili konular ve seyahatler ilgi odağınız olabilir. Tatile çıkabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kariyerinizle ilgili konular karşınıza çıkabilir. Cumartesi ve pazar günleri sosyalleşmek isteyebilir, arkadaşlarınıza daha çok zaman ayırabilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ödemeleriniz, kredi, sigorta gibi konuları gözden geçirebilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz bir yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanmasını yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Kova

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ikili görüşmeleriniz artabilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Bitmiş sözleşmeleri yenileyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları karşınıza çıkabilir ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz.

Balık

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri rutin işlerinizi düzenleyebilirsiniz. Çalışma ortamınızın düzenlenmesi gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Bu günlerde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa can dostunuzun bakımıyla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler odak noktanız olabilir Cumartesi ve pazar günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Düzenleme yapmak istediğiniz ne varsa bunlara yönelebilirsiniz.

Benzer İçerikler