Geri Dön
Haftalık burç yorumları (12 Haziran - 18 Haziran 2023)

Haftalık burç yorumları (12 Haziran - 18 Haziran 2023)

12 Haziran 2023 - 18 Haziran 2023 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

12 Haziran 2023'te yeni haftaya Ay, Koç burcunda hareket ederken başlıyoruz. İkili ilişkiler ve iletişimin ön planda olacağı bir gün yaşayabilirsiniz. Yeni anlaşmalar ve ortaklıklar için uygun bir zaman dilimi olacak.

Haberin Devamı

13 Haziran 2023'te Ay, Koç burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün son saatlerinde Ay, Boğa burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli açısı Venüs ve Satürn arasında gerçekleşecek 150 derecelik Uranüsyen açı olacak. Maddi ve manevi yönden beklenmedik sıkıntılar yaşanabilir. Çalışma ortamında özellikle maddi konularla ilgili sorumluluk üstlenmek durumunda kalabilirsiniz.

14 Haziran 2023'te Ay, Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün içerisinde duygusal olabilirsiniz. Olayları iç dünyanızda büyütebilirsiniz. Sevdiklerinize karşı mesafeli davranabilirsiniz. Gereksiz boş harcamalardan kaçınmalısınız. Maddi sıkıntılar ortaya çıkabilir.

15 Haziran 2023'te Ay, Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Merkür ve Satürn arasında gerçekleşecek kare açı olacak. İletişimle ilgili problemler yaşanabilir. İletişim tarzınız soğuk ve mesafeli olabilir. Bir toplantı veya görüşme yapacaksanız bununla ilgili aksamalar yaşanabilir.

Haberin Devamı

16 Haziran 2023'te Ay, Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, İkizler burcuna geçiş yapacak. Kişisel eğitimlerinize zaman ayırabilirsiniz. İş toplantıları ile ilgili problemler yaşanabilir.

17 Haziran 2023'te Ay, İkizler burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Merkür ve Venüs arasında gerçekleşecek olumlu açı olacak. Maddi ve manevi konularla ilgili kararlar alınabilir. Sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz.

18 Haziran 2023'te Ay, İkizler burcunda hareket etmeye devam edecek. Öğleden sonra Ay, Yengeç burcunda hareket etmeye başlayacak. Günün en önemli açısı saat 07.37 itibarıyla gerçekleşecek 26°43' İkizler burcunda Yeni Ay olacak. Anın yükseleni Yengeç burcu olacak. Yeni Ay'ın etkilediği burçlar İkizler, Yay, Başak ve Balık burçları olacak. Satürn S pozisyonda Yeni Ay anında gökyüzünde enerjisini hissettirecek. Karmik sorunlar ortaya çıkabilir. Finansal konular ve bankacılık işlemleri ile alakalı sıkıntılar yaşanabilir. İkili ilişkilerde sıkıntılar meydana gelebilir. Kemik sağlığına dikkat etmelisiniz. Diş ve kemik sağlığına önem göstermelisiniz. Maddi kaynaklarınızı kullanırken dikkat etmelisiniz. Kendinizi kazalara ve dolandırılmalara karşı dikkatli olunması gereken bir süreç içinde bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Koç

Pazartesi ve salı günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüze odaklanabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konularına zaman ayırabilirsiniz. Kişisel eğitiminize ağırlık verebilirsiniz.

Boğa

Pazartesi ve salı günleri sağlık kontrollerine gidebilirsiniz. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri maddi ve manevi değer konuları ön plana çıkabilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için yeni kararlar alabilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler

Pazartesi ve salı günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Aktif olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sağlık kontrollerine gidebilirsiniz. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa can dostunuzun sağlığıyla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Aktif olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetleriniz oluşabilir. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi ve salı günleri yeni bir eğitime katılabilirsiniz. Yurt dışında yaşayan ve iletişimde olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Başak

Pazartesi ve salı günleri sigorta ve ödemelerinizle ilgilenebilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kişisel eğitiminizle alakalı konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurt dışında yaşayan ve iletişimde olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerde beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yenilenmesi gereken sözleşmelerle ilgilenebilirsiniz. Ortaklıklarınız varsa bunlarla olan ikili ilişkinizde beklenmedik gelişmeler olabilir. Çarşamba ve perşembe günleri sigortalar ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri eğitim konularına ağırlık verebilirsiniz. Yurt dışında yaşayan ve iletişimde olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa can dostunuzun sağlığıyla ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınızda ağrı ve hassasiyet yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkilerde beklenmedik gelişmeler olabilir. Günü gelmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar, miras gibi konularla uğraşabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz.

Yay

Pazartesi ve salı günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilir, yeni bir hobi edinebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa can dostunuzun genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınızda ağrı ve hassasiyet yaşayabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilerde beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir, bunları yenilemek isteyebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla uğraşabilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı, kiralama ya da satışı ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Çarşamba ve perşembe günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlere katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa can dostunuzun genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınızda ağrı gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili sıkıntılar oluşabilir.

Kova

Pazartesi ve salı günleri yakın çevrenizden kişilerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sosyal medyada daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla uğraşabilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilir, yeni bir hobi edinebilirsiniz.

Balık

Pazartesi ve salı günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Bütçenizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Kendinizi güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Finansal kaynaklarınızı artırmak için planlar yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri yakın çevrenizden kişilerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sosyal medyada daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı ya da satışı ile ilgili konularla uğraşabilirsiniz.

Benzer İçerikler