Geri Dön
Haftalık burç yorumları (14 Ağustos - 20 Ağustos 2023)

Haftalık burç yorumları (14 Ağustos - 20 Ağustos 2023)

14 Ağustos 2023 - 20 Ağustos 2023 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

14 Ağustos 2023'te yeni haftaya Ay, Yengeç burcunda hareket ederken başlıyoruz. Öğle saatlerinde Ay, Aslan burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli açısı Retro Venüs ve Şiron arasında gerçekleşecek trine açı olacak. Maddi ve manevi sıkıntıların çözümü için fırsatlar karşınıza çıkabilir.

Haberin Devamı

15 Ağustos 2023'te Ay, Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün genelinde duygularınızı abartabilirsiniz. Ego çatışmaları görülebilir. Yaşayacağınız olayları büyütme eğilimi içerisine girebilirsiniz.

16 Ağustos 2023'te Ay, Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli olayı Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay olacak. Saat 12.38'de kesinleşecek Yeni Ay anında yükselen burç Akrep olacak. Uranüs kareli Yeni Ay etkisi altındaki gökyüzüne Mars'ın Uranüs'e yapmış olduğu trine açı ile Merkür ve Şiron arasındaki 150 derecelik açı eşlik edecek. Aynı zamanda Plüton ve Neptün de enerjisini hissettirecek. Aşk ilişkilerinde ani bitişler görülebilir. Maddi konularda sıkıntılar ortaya çıkabilir. İletişim, medya, haberleşme, öğretim kurumlarıyla ilgili konular gündemler oluşabilir. Çocuklar ve kadınlarla ilgili olaylar ve haberler duyulabilir. Kriminal olaylar yaşanabilir, suç oranlarında artış yaşanabilir. Sanatçı kayıpları, sulardan gelebilecek tehlikeler, dolandırılma olayları, deprem ve ekonomik zorluklar Yeni Ay'la birlikte ortaya çıkabilecek konular arasında.

Haberin Devamı

17 Ağustos 2023'te Ay, Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Gecenin ilk saatlerinde Ay, Başak burcuna geçiş yapacak. Gün içerisinde kendinizi soyutlayabilirsiniz. İç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. Olaylar karşısında soğuk ve ilgisiz görünebilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda sorumluluk almaktan kaçabilirsiniz.

18 Ağustos 2023'te Ay, Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Kariyerinizle ilgili düzenlemeler ve planlamalar yapabilirsiniz. Yeni sözleşmeler imzalayabilirsiniz. Çalışma ortamınızı düzenlemek isteyebilirsiniz.

19 Ağustos 2023'te Ay, Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Öğleden sonra Ay, Terazi burcuna geçiş yapacak. Gün içinde kariyer odaklı olabilirsiniz. Kazançlarınızı artırmak için yeni kararlar alabilir ve çalışmalara başlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim problemleriyle karşılaşabilirsiniz.

20 Ağustos 2023'te Ay, Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Güneş ve Neptün arasında gerçekleşecek 150 derecelik açı olacak. Bazılarınız için ani gelen bir seyahat olabileceği gibi aile içi sürprizler yaşanabilir. Maddi konularda dolandırıcılık konularına dikkat etmelisiniz.

Haberin Devamı

Koç

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri kreatif yönünüz ortaya çıkabilir. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Çocuklarla veya partnerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler odak noktanız olabilir. Sevdiklerinizle zaman geçirebilirsiniz.

Boğa

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ailenizle vakit geçirebilir, evinizle ilgilenebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz gelişebilir. Seyahat edebilirsiniz. İletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular bu dönemde daha çok ilginizi çekebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri aile içi iletişim ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sanatsal yetenekleriniz ve hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri finansal konular, harcamalar ve bütçe planlaması konuları ilginizi çekebilir. Değer duygularınız ön plana çıkabilir. Finansal konular, maddi ve manevi değerlere odaklanabilirsiniz. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri aile içi iletişim ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

Haberin Devamı

Aslan

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ve sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları karşınıza çıkabilir. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle ilişkilerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz.

Başak

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri fiziksel duruşunuz ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları karşınıza çıkabilir.

Terazi

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri arkadaş gruplarınızla sosyalleşebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri fiziksel duruşunuz ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Akrep

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri kariyerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. İşiniz, patronunuz, iş arkadaşlarınız veya iş yeriniz ile ilgili konular karşınıza çıkabilir. Perşembe ve cuma günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza daha çok zaman ayırabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz.

Yay

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri kişisel gelişim ile ilgili konular ve seyahatler ilgi odağınız olabilir. Tatile çıkabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili ticaret ve iletişim gibi konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir dönemden geçebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kariyerinizle ilgili konular karşınıza çıkabilir. Cumartesi ve pazar günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza daha çok zaman ayırmayı seçebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ödemeleriniz, kredi, sigorta gibi konuları gözden geçirebilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz bir yer varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanmasını yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konularına yoğunlaşabilir ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Kova

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizdeki ikili görüşmeleriniz artabilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Bol bol sosyalleşeceğiniz bir dönemden geçebilirsiniz. Bitmiş sözleşmeleri yenileyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konularına yönelebilir ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz.

Balık

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri rutin işlerinizi düzenleyebilirsiniz. Çalışma ortamınızın düzenlenmesi gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Bu dönemde sağlığınıza çok daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızın bakımıyla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler karşınıza çıkabilir. Cumartesi ve pazar günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Düzenleme yapmak istediğiniz ne varsa bunlara yönelebilirsiniz.

Benzer İçerikler