Geri Dön
Haftalık burç yorumları (16 Ekim - 22 Ekim 2023)

Haftalık burç yorumları (16 Ekim - 22 Ekim 2023)

16 Ekim 2023 - 22 Ekim 2023 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

16 Ekim 2023'te yeni haftaya Ay, Akrep burcunda hareket ederken başlıyoruz. Eğitimlerle ilgili değişiklikler yaşanabilir. İlk ve orta dereceli okullar ve üniversiteleri ilgilendiren kararlar alınabilir. Gün içerisinde maddi ve manevi değerler konusunda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Yakın çevre, kardeşler ve akrabalarınızla fikir ayrılığı yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

17 Ekim 2023'te Ay, Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün son saatinde Ay, Yay burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli açısı Merkür ve Uranüs arasında Uranüsyen bir açı gerçekleşecek. Beklenmedik haberlerle karşılaşabilirsiniz. Kardeşlerle aranızda miras konuları varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Beklenmedik bir sürprizle karşılaşabilirsiniz.

18 Ekim 2023'te Ay, Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün içerisinde Ay'ın pozisyonu nedeniyle ikili ilişkilerde sıkıntılar ve anlaşmazlıklar yaşanabilir. Yakın çevrenizdeki kişilerle olan ilişkilerinizde beklenmedik olaylar yaşanabilir.

19 Ekim 2023'te Ay, Yay burcunda hareket etmeye devam edecek Günün en önemli açıları Güneş ve Neptün arasında gerçekleşecek Uranüsyen açı ile Neptün ve Merkür arasında gerçekleşecek Uranüsyen açı gökyüzünde enerjisini hissettirecek. Beklenmedik haberler, ani gelişecek olaylar, bazılarınıza sürprizler gelebilir. Maddi konularla ilgili gelişmeler beklenmedik haberlerle karşılaşabilirsiniz. Kişisel doğum haritası desteklenen kişiler kazançlarında artış yaşayabilir. Kariyerde yükselme görülebilir.

Haberin Devamı

20 Ekim 2023'te Ay, Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Oğlak burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli açısı Güneş ve Merkür arasında yaşanacak kavuşum olacak. Gün içinde sosyal ilişkilerin ön planda olacağını söyleyebiliriz. İş ve arkadaş toplantılarına katılabilirsiniz. Aklınıza parlak fikirler gelebilir.

21 Ekim 2023'te Ay, Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açılarından birincisi Merkür ve Plüton arasında gece saatlerinde gerçekleşecek kare açı olacak. İkinci açı ise akşam saatlerinde Güneş ve Plüton arasında gerçekleşecek kare açı olacak. Plüton'un kare açıları zorlayıcıdır. Değişim ve dönüşümü beraberinde getirir. Merkür ve Güneş ile olan açıları sert ve olumsuz olduğu için üzücü haberler alınabilir. Otorite ile ilgili problemler oluşabilir. Patlama gibi olaylar ve bunlarla ilgili haberler alınabilir. Kemik sağlığına dikkat etmelisiniz. Denge kaybı sonucu düşmeler ve kemik kırılmaları yaşanabilir. Dikkatli olunması gereken enerjiler gökyüzünde olacak.

Haberin Devamı

22 Ekim 2023'te Ay, Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Kova burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli açıları Venüs ve Jüpiter arasında gerçekleşecek trine açı ile Merkür ve Satürn arasında gerçekleşecek trine açı olacak. İkili ilişkilerde iletişim problemleri sona eriyor. Havada aşk kokusu olacak. Aşk ve sevgi konularında sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Bir ilişkisi olmayanlar için güzel başlangıçlar gerçekleşebilir. Maddi ve manevi fırsatlar yaşanabilir.

Koç

Pazartesi ve salı günleri sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Çarşamba ve perşembe günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları ilginizi çekebilir ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları ön plana çıkabilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri kariyerinizle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir iş projesi üzerine düşünebilirsiniz. Pazar günü sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler önceliğiniz olabilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana çıkabilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Çarşamba ve perşembe günleri sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Cuma ve cumartesi günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları ile ilgili planlarınız olabilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim almaya başlayabilirsiniz. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Pazar günü kariyerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Yeni projeler başlatabilirsiniz.

İkizler

Pazartesi ve salı günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkiler önceliğiniz olabilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Cuma ve cumartesi günleri sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Pazar günü yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları ile ilgili planlarınız olabilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim almaya başlayabilirsiniz. Eşiniz varsa ailesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir aşk ilişkisine başlayabilirsiniz. Partnerinizle ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızla ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkilere ağırlık verebilirsiniz. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Pazar günü sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir.

Aslan

Pazartesi ve salı günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızın bakımıyla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü imza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir.

Başak

Pazartesi ve salı günleri yakın çevrenizle ilişkilerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu yaşayabilir, seyahatlere çıkabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri aile içi iletişim ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizi temizleyebilir, dekorasyon değişiklikleri yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir aşk ilişkisine başlayabilirsiniz. Partnerinizle ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Pazar günü yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızın bakımıyla ilgilenebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi ve salı günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları önünüze çıkabilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri yakın çevrenizle ilişkilerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu yaşayabilir, seyahatlere çıkabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizi temizleyebilir, dekorasyon değişiklikleri yapabilirsiniz. Pazar günü sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir aşk ilişkisine başlayabilirsiniz. Partnerinizle ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri fiziksel duruşunuz ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları önceliğiniz olabilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları karşınıza çıkabilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri yakın çevrenizle ilişkilerinizde yoğunluk olabilir. İletişim yoğunluğu yaşayabilir, seyahatlere çıkabilirsiniz. Pazar günü aile, aile içi iletişim ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizi temizleyebilir, dekorasyon değişiklikleri yapabilirsiniz.

Yay

Pazartesi ve salı günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri fiziksel duruşunuz ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları ilginizi çekebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları dikkatinizi çekebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Pazar günü yakın çevrenizle ilişkilerinizde yoğunluk olabilir. İletişim yoğunluğu yaşayabilir, seyahatlere çıkabilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine ve toplantılara katılım gösterebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları dikkatinizi çekebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Pazar günü finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları ön plana çıkabilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Miras konularıyla ilgili alacaklarınız varsa bununla ilgilenebilirsiniz.

Kova

Pazartesi ve salı günleri kariyerinizle ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları yaşanabilir. Çarşamba ve perşembe günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Pazar günü fiziksel duruşunuz ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları dikkatinizi çekebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz.

Balık

Pazartesi ve salı günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları önceliğiniz olabilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konularına odaklanabilirsiniz. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kariyerinizle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir iş projesi üzerine düşünebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Pazar günü yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz.

Benzer İçerikler