Geri Dön
Haftalık burç yorumları (17 Nisan - 23 Nisan 2023)

Haftalık burç yorumları (17 Nisan - 23 Nisan 2023)

17 Nisan 2023 - 23 Nisan 2023 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

17 Nisan 2023'te yeni haftaya Ay, Balık burcunda hareket ederken başlıyoruz. Özellikle aile içi ilişkilerin güçleneceği güzel bir gün geçirebilirsiniz. Kırgın olanların barışması için olumlu gelişmeler ve sürprizler yaşanabilir.

Haberin Devamı

18 Nisan 2023'te Ay, Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ay, Koç burcuna geçiş yapacak. Geçmiş konular gündeminize gelebilir. Sağlıkla ilgili takıntılar oluşabilir. Kronik rahatsızlıklar nüksedebilir.

19 Nisan 2023'te Ay, Koç burcunda hareket etmeye devam edecek. Eğitim konularıyla ilgili problemler yaşanabilir. Çocukların eğitimi ile yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Seyahatler ertelenebilir. Yurt dışı ile bağlantılı konularda sıkıntılar çıkabilir.

20 Nisan 2023'te Ay, Koç burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Boğa burcuna geçiş yapacak. Boğa burcuna geçmeden önce saat 07.12'de 29°50' Koç burcunda Hibrid bir Güneş Tutulması meydana gelecek. Yükselen burç Boğa olacak. Koç, Terazi, Yengeç ve Oğlak en çok etkilenen burçlar arasındaki yerlerini alacak. Olumlu etkilenen burçlar ise İkizler, Aslan, Terazi, Yay ve Kova burçları olacak. Anaretic derecede olacak tutulma sert etkilere sahip olacak. Kafa yaralanmaları, beyinle ilgili tüm hastalıklar, baş ağrısı ve migren gibi şikâyetler görülebilir. Akşam saatlerinde Güneş ve Plüton arasındaki kare açı kesinleşecek. Trafik kazaları ya da patlamalar görülebilir. Dikkatli ve temkinli olmalısınız.

Haberin Devamı

21 Nisan 2023'te Ay, Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Ortak yapılacak işlere imza atılabilir. Evlilik kararları alınabilir. Anlaşmalar yapılabilir. Seyahate çıkılabilir. Güzel ve sürpriz dolu bir gün geçirebilirsiniz.

22 Nisan 2023'te Ay, Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Öğle saatlerinde Ay, İkizler burcuna geçiş yapacak. Gün içinde ikili görüşmeler yoğunluk kazanacak. Yapılması gereken anlaşmalarla ilgilenebilirsiniz. Aile içi ikili ilişkilerinizde duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Duygularınızı saklamayı tercih edebilirsiniz. Ailedeki erkek bireylerle ilgili sıkıntılar yaşanabilir.

23 Nisan 2023'te Ay, İkizler burcunda hareket etmeye devam edecek. Sevdiklerinizle birlikte olacağınız güzel anlar yaşayabilirsiniz. Ödemeleriniz varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Sağlık sorunlarınız varsa bunların tedavisi sonuçlanabilir. Kendinizi sağlıklı ve zinde hissedebilirsiniz.

Haberin Devamı

Koç

Pazartesi günü sağlığınızla yakından ilgilenebilirsiniz. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili gündemleriniz olabilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konularına zaman ayırabilirsiniz. Kişisel eğitiminizle ilgilenebilirsiniz.

Boğa

Pazartesi günü sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Aktif olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sağlığınızla ilgili kontrolleriniz varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri maddi ve manevi değer konuları gündeme gelebilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler

Pazartesi günü iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Aktif olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sağlığınızla ilgili kontrolleriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü eğitim konuları gündeme gelebilir. Yurt dışındaki iletişimde olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Evliyseniz eşinizin ailesini ziyarete gidebilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa onun sağlığı ile ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Aktif olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetleriniz oluşabilir. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Aslan

Pazartesi günü sigortalar ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar gündeme gelebilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yeni bir eğitime katılabilirsiniz. Yurt dışındaki iletişimde olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Aktif olacağınız bir gün geçirebilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü ikili ilişkilerde beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Günü gelmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir. Ortaklıklarınız varsa bunlarla olan ikili ilişkinizde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Salı ve çarşamba günleri sigortalar, ödemelerinizle ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar gündeme gelebilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kişisel eğitiminizle alakalı konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurt dışındaki iletişimde olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınızda ağrı gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkilerde beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yenilenmesi gereken sözleşmelerle ilgilenebilirsiniz. Ortaklıklarınız varsa bunlarla olan ikili ilişkinizde beklenmedik gelişmeler olabilir. Perşembe ve cuma günleri sigortalar ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri eğitim konuları gündeme gelebilir. Yurt dışındaki iletişimde olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınızda ağrı ve hassasiyet yaşayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkilerde beklenmedik gelişmeler olabilir. Günü gelmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir. Cumartesi ve pazar günleri başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar, miras gibi konularla uğraşabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bu gündeme gelebilir. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı ya da satışı ile ilgili konular karşınıza çıkabilir. Salı ve çarşamba günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınızda ağrı ve hassasiyet yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilerde beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir ve bunları yenilemek isteyebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü iletişiminiz artabilir. Yakın çevrenizden kişilerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sosyal medyada daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla uğraşabilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı, kiralama ya da satışı ile ilgili gündeminiz oluşabilir. Perşembe ve cuma günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınızda ağrı gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili sıkıntılar oluşabilir.

Kova

Pazartesi günü maddi ve manevi değerlerle ilgilenebilirsiniz. Bütçenizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Kendinizi güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Finansal kaynaklarınızı artırmak için planlar yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yakın çevrenizden kişilerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sosyal medyada daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla uğraşabilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü kendinizi ikili ilişkilerde ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzde değişiklik yapabilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Diyete başlayabilir, spor yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Bütçenizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Kendinizi güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Finansal kaynaklarınızı artırmak için planlar yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yakın çevrenizden kişilerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sosyal medyada daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı ya da satışı ile ilgili konularla uğraşabilirsiniz.

Benzer İçerikler