Geri Dön
Haftalık burç yorumları (17 Temmuz - 23 Temmuz 2023)

Haftalık burç yorumları (17 Temmuz - 23 Temmuz 2023)

17 Temmuz 2023 - 23 Temmuz 2023 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

17 Temmuz 2023'te yeni haftaya Ay, Yengeç burcunda hareket ederken başlıyoruz. Günün en önemli açısı saat 21.31'de yaşanacak Yengeç Yeni Ay'ı olacak. Anın yükseleni Kova burcu olurken kendinizi bugünlerde daha hassas ve duygusal hissedebilirsiniz. Aile ve ev gibi konuları ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Bir yandan yoğun duygular içindeyken Kova burcunun etkisiyle özgürleşmek isteyebilirsiniz. Yeni Ay'ın enerjisiyle birlikte iç dünyanız ve daha önce yüzleşmediğiniz ne varsa bunları açığa çıkartıp ilerlemek için yeni adımlar atabilirsiniz.

Haberin Devamı

18 Temmuz 2023'te Ay, Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Aslan burcunda hareket etmeye başlayacak. Seyahat ve trafikte dikkat edilmeli. Duygusal takıntılar yaşanabilir.

19 Temmuz 2023'te Ay, Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Duygularınızı rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir gün yaşayabilir, fakat olayları abartabilirsiniz. Bazılarınız yeni bir eğitime başlama kararı alabilir. Seyahate çıkabilirsiniz.

20 Temmuz 2023'te Ay, Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay, Başak burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli iki açıdan birincisi Güneş ve Neptün arasında gerçekleşecek trine açı olacak. Bu açı gökyüzünde enerjisini dağıtırken gecenin ilerleyen saatlerinde Mars ve Satürn karşıtlık açısı kesinleşecek. Sağlık konuları ön planda olacak. Trafikte dikkatli hareket etmelisiniz.

Haberin Devamı

21 Temmuz 2023'te Ay, Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Yurt dışında yaşayan tanıdıklarınızla ilgili konularda gerginlikler yaşanabilir. Tartışmalardan uzak durulmasında yarar var. Eğitim kurumları ve eğitim ile ilgili gelişmeler yaşanabilir.

22 Temmuz 2023'te Ay, Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açıları Güneş ve Plüton arasında yaşanacak karşıtlık açı ile Merkür ve Şiron arasında yaşanacak trine açı gökyüzünde enerjisini hissettirecek. Maddi konular ve ödemelerle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Çocuklarınız varsa bunların eğitim hayatı ile ilgili güzel gelişmeler olabilir.

23 Temmuz 2023'te Ay, Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Terazi burcunda hareket etmeye başlayacak. Yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Kemik ve diş sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Koç

Pazartesi günü aile içi ilişkiler ve eviniz ile ilgili konular önceliğiniz olabilir. Aile içi yeni kararlar alınabilir. Evinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni eşyalar alabilir ya da yeni bir eve taşınabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri kreatif yönünüz ortaya çıkabilir. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Çocuklarla veya partnerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa

Pazartesi günü yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Seyahat edebilirsiniz. Sosyal medyada geçirdiğiniz zaman artabilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri ailenizle vakit geçirebilirsiniz. Evinizle ilgilenebilirsiniz. Ailevi konular karşınıza çıkabilir ve ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sanatsal yeteneklerinize ve hobilerinize yönelebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü finansal kaynaklarınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Harcamalarınızı ve bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Bu dönemde çevrenizdekilerle iletişiminiz artabilir. Seyahat edebilirsiniz. İletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular ilginizi çekebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konulara yönelebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yengeç

Pazartesi günü kendinizle ilgilenmek isteyebilir ve kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. İmajınızda değişiklik yapabilirsiniz. Estetik ve güzellikle ilgili konular dikkatinizi çekebilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri finansal konular, harcamalar ve bütçe planlaması konuları ilginizi çekebilir. Değer duygularınız ön plana çıkabilir. Finansal konular, maddi ve manevi değerler önceliğiniz olabilir. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü hastane ile ilgili işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. İç dünyanıza dönüp meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Kişisel gelişiminizle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Sağlıklı beslenme konusuna dikkat edebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ve sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları önceliğiniz olabilir.

Haberin Devamı

Başak

Pazartesi günü sosyal çevrenizle zaman geçirebilir, yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal çalışmalara katılabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri fiziksel duruşunuz ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü kariyer konularında gelişmeler olabilir. Yeni bir iş veya bir proje başlatabilirsiniz. İşinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri arkadaş gruplarınızla sosyalleşeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü inançlarınız ve değerleriniz ile ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri kariyerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. İşiniz, patronunuz, iş arkadaşlarınız veya iş yeriniz ile ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Bu dönemde yakın arkadaşlarınıza daha çok zaman ayırabilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınızla ilgili hassasiyetler görülebilir. Miras ve alacaklı olduğunuz gelirlerle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri kişisel gelişim ile ilgili konular ve seyahatler ilgi odağınız olabilir. Tatile çıkabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili konularda gelişmeler olabilir.

Oğlak

Pazartesi günü ikili ilişkilerinize ağırlık verebilirsiniz. Biten sözleşmeleriniz varsa bunları yenileyebilirsiniz. Avukatlarınızla yapmanız gereken görüşmeleriniz varsa bunları yapabilirsiniz. Yeni ortak bir iş anlaşması yapabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri ödemeleriniz, kredi, sigorta gibi konuları gözden geçirebilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz bir yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanmasını yapabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları karşınıza çıkabilir ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Evinize evcil bir hayvan alabilirsiniz. Başkalarına hizmet ettiğiniz konulara bir yenisini ekleyebilirsiniz. Yeni iş girişimleri yapabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri ikili görüşmeleriniz artabilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Sosyalleşeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Bitmiş sözleşmeleri yenileyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü yatırım konuları ilginizi çekebilir. Yeni bir hobiye başlangıç yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgilenebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri rutin işlerinizi düzenleyebilirsiniz. Çalışma ortamınızın düzenlenmesi gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Bugünlerde sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızın bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilere ağırlık verebilirsiniz.

Benzer İçerikler